Carucioare pentru copii

Blogurile de nisa sunt din ce in ce mai cautate. Si mai cerute. Nu atat pentru „farmecul” lor, cat mai ales pentru utilitatea lor. Si, asa cum ziceam intr-un articol precedent, una din nisele din ce in ce mai cautate este nisa de copii. Iar prin nisa de copii intelegem, in sens larg, orice blog care are legatura cu cresterea copilului. Este complet nisat, un public mic si

Daca blogurile, chestiile personale, au succes, de ce n-ar avea succes si site-urile? Alea comerciale ce se ocupa cu produse pentru aceasta nisa. Pai normal ca au succes si este firesc sa fie asa.

Unul din aceste site-uri este nichiduta.ro/ .Aici gasim toata gama de produse utile atunci cand avem copii mici: de la banalele carucioare (disponibile in diverse forme, cu diverse functionalitati; nu ma pricep foarte bine, din ce vad singura chestie care-mi atrage atentia este ca unele carucioare sunt speciale pentru gemeni), trecand pe la scaunele auto (nu mai stiu daca sunt obligatorii si la noi, „pe vremea mea” nu erau) si ajungand pana la chestii mai putin evident-utile, ca de exemplu lenjerie de pat pentru copii. Sa nu mai zic de patul in sine pentru copii, pe care-l gasim in diverse combinatii. Nu stiu ce ar trebui sa aiba un pat pentru copii, dar pot sa banuiesc ca oricat de pretentios ai fi, tot vei gasi unul pe gustul tau.

Ca tot am zis de „vremea mea”, cred ca parintii ar trebui sa profite de facilitatile pe care le ofera internetul in ziua de azi. Noi nu am avut atatea posibilitati (sau parintii nostri, noi nu am putut sa ne bucuram de ele), dar copiii nostri ar trebui sa se bucure de ele. In fond, ar trebui sa ne bucuram pentru ei, nu sa fim tristi si invidiosi.

Salutari PUERILE tuturor 🙂

One thought on “Carucioare pentru copii

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !