Cartea mea de vizita

Cartea de vizita este acel obiect de carton (sau aproape de carton) cu care te lauzi la dusmani. Pardon. Cartea de vizita e acel obiect care te reprezinta si pe care-l lasi oamenilor drept amintire, sa nu care cumva sa te uite. Of, nici asta nu era. Mai incerc o data: cartea de vizita este un obiect prin intermediul caruia te promovezi necunoscutilor. Asta era?

Nu stiu care definitie e cea adevarata. Fiecare are samburele ei de adevar. Sa va zic in continuare insa despre cartea MEA de vizita.

Asadar, pana acum 3 saptamani nu posedam asa ceva. Era pur si simplu un obiect pe care-l consideram inutil. Pana cand m-am decis ca e timpul sa-mi fac asa ceva.E adevarat, modul cum am pus asta in practica a fost destul de ciudat. Intai sa v-o arat totusi:

Cea mai simpla carte de vizita posibila. E adevarat, ea o sa vi se para ca arata bine. Asta e MODELUL. Insa asteptati continuarea… Imi promisese un amic ca mi-o scoate el, ca are firma. N-a fost sa fie. S-a dus cu poza asta (de fapt, a pus-o pe un A4, si i-au incaput 10 carti de vizita) si a printat-o undeva prin pasaj la piata presei. Parca. Si apoi am taiat la el acasa. Cu foarfeca. Formele erau foarte diverse, astfel incat fiecare carte de vizita era unicat. Avea forma ei. Naturala.

Apoi mi-a picat fisa: cartonul ala nu e asa de gros, deci pot printa la mine acasa. Asa ca am mai printat, si mi-am mai facut. Mi-au prins bine, recunosc. Am fost la cele 3 evenimente Biz Camp, Zilele Biz si NetCamp, unde am tot impartit asa ceva. Iar la NetCamp era cam obligatorie: cica la inscriere trebuia sa depui cartea ta de vizita intr-un bol. La Zilele Biz acest lucru nu era chiar obligatoriu. PUTEAI sa lasi cartea de vizita in acel bol, dar nu se intampla nimic daca nu.

Am tot lasat cartea mea de vizita pe la diverse persoane. Nu stiu cat de utila e, nu stiu cat ma vor vizita datorita acestui lucru. Insa motivul efectiv pentru care mi-am facut carte de vizita e altul: ma saturasem sa primesc carti de vizita, iar eu sa zic doar MULTUMESC si sa strang mana. Macar am si eu ceva de dat. Iar cand dau o carte de vizita fara sa primesc alta in schimb ma simt al dracului de bine. Fara suparare pentru cei vizati, dar ma simt nitel superior acelor persoane. Chiar daca efectiv eu nu sunt superior (doar fizic).

Oricum, urmeaza sa scot cat de curand carti de vizita PROFESIONISTE. Am reactivat blogul vechi, imi fac altul, deci voi avea nevoie de una cu 2 fete. Nu stiu cum sa ordonez blogurile (daca erau 2, era simplu, daca sunt 3 e mai complicat), nu stiu ce model sa aleg. Nu stiu unde sa comand. Daca aveti vreo idee, sa ma anuntati. Iar daca stiti site-uri serioase, si cu livrare cat mai rapida, dati de veste.

Desi daca stau sa ma gandesc, cartea mea de vizita (Cea actuala) are farmecul ei. Cea mai misto si cea mai „ne-estetica” ies tot timpul in evidenta. Tot timpul.

Si legat de asta, ultima chestie: ce fac cu atatea carti de vizita? Nu am un loc unde sa le depozitez, asa ca momentan sunt pe masa, unele peste altele. Imi trebuie si o chestie unde sa le pun. Nu stiu la ce-mi sunt utile, dar candva ar putea fi.

Va sfatuiesc si pe voi sa va faceti carte de vizita. Am intalnit la Biz Camp un tip care era vice-presedinte al asociatiei studentesti de la Universitatea Romano-Americana. Si scria pe cartea sa de vizita fix asta. Considera ca e de ajuns ­čÖé

Salutari blogosferice tuturor!

6 thoughts on “Cartea mea de vizita

  1. Nu stiu daca e necesar sa treci toate linkurile (bloguri) pe o carte de vizita. Poti sa-ti faci pe blogul pe care-l consideri principal trimiteri la celelalte bloguri

  2. Pingback: Nedreptate… « De prin viata adunate

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !