Care este nivelul de siguranta pe care ti-l ofera locuinta proprie?

Care este nivelul de siguranta pe care ti-l ofera locuinta proprie?

 

 

Indiferent ca locuiesti singur, ca ai un partener sau chiar o familie, trebuie sa te asiguri ca locuinta iti ofera un grad ridicat de siguranta si confort. Persoanele cu o situatie financiara mai buna au avut intotdeauna in vedere acest aspect. Cei care nu sunt favorizati de situatia financiara pe care o au se conformeaza conditiilor pe care le au deja.

Cu toate acestea, cel mai important este ca nivelul de siguranta oferit de constructia cladirii sa fie unul optim. O mare parte a romanilor prefera sa locuiasca in chirie decat sa investeasca intr-un imobil propriu, lucru justificat de preturile exagerate care exista in prezent pe piata imobiliarelor.

De ce este important ca locuinta sa ofere un grad ridicat de siguranta proprietarilor?

Cei care s-au confruntat cu situatii riscante, precum incendiile sau cutremurele, stiu cat este de important ca locuinta sa prezinte un grad cat mai ridicat de siguranta. Cu cat acestea sunt mai stabile, cu atat sunt mai mici sansele de a suferi avarieri in cazul in care au loc astfel de evenimente neplacute.

Asadar, daca vrei sa te muti la casa noua sau sa achizitionezi un apartament modest in care sa locuiesti, trebuie sa ai in vedere anumiti factori. De altfel, chiar si unul dintre cei mai renumiti dezvoltatori imobiliari care activeaza pe piata din tara noastra, Maurer Imobiliare, recomanda documentarea temeinica inainte de a investi in acest sens.

Calitati  pe care trebuie sa le detina un imobil – sfaturi utile pe avantgarden3.ro

Cei care au optat pentru unul dintre spatiile rezidentiale oferite pe www.avantgarden3.ro, site-ul de prezentare al proiectului Avantgarden3 din Brasov, se bucura in prezent de cele mai bune conditii. Acestia si-au exprimat multumirea fata de serviciile de care au beneficiat, precum si de preturile avantajoase.

Asadar, conform expertilor Maurer Imobiliare, este foarte important ca suprafata pe care este construit ansamblul rezidential sa fie foarte sigura. Asta implica realizarea unei analize amanuntite si precise asupra terenului, pentru a garanta stabilitatea constructiei. Spre exemplu, inainte de punerea in aplicare a acestui proiect renumit, expertii dezvoltatori au efectuat o analiza in cadrul careia au urmarit nivelul de siguranta pe care il vor avea cladirile ce vor fi construite in spatiile respective.

Pe site-ul avantgarden3.ro sunt prezentate si alte detalii referitoare la calitatile pe care ar trebui sa le prezinte apartamentele sau spatiile rezidentiale pentru a garanta siguranta locuitorilor. Este important ca spatiul personal sa ofere proprietarilor linistea de care au nevoie pentru a duce o viata pasnica, in care nu trebuie sa se ingrijoreze legat de aceste aspecte.

Despre normativele aflate in vigoare si procentul in care sunt acestea indeplinite in cazul imobilelor

 

Inainte de a investi intr-un apartament, fiecare trebuie sa afle daca respectivul imobil se situeaza sau nu intr-o zona seismica. Exista un anumit nivel de performanta pe care acestea trebuie sa il atinga, anumite norme aflate in vigoare ce trebuie indeplinite pentru a putea fi scoase spre vanzare.

De altfel, cei care planuiesc sa faca o investitie in acest sens ar trebui sa fie atenti ca spatiile respective sa indeplineasca doua cerinte fundamentale:

Degradari limitate – asta inseamna ca este necesar sa se aiba in vedere aspecte precum siguranta suprafetelor pe care vor fi amplasate constructiile atunci cand are loc proiectarea cladirii. De asemenea, urmarirea miscarilor seismice si stabilirea gradului de pericol in caz de cutremure este foarte important.

Asigurarea vietii – reprezinta cerinta esentiala pe care trebuie sa o indeplineasca orice imobil. Asadar, proiectarea unei marje de siguranta cu privire la prabusirile globale sau locale este o cerinta obligatorie.

Asadar, fiecare ar trebui sa aiba in vedere cele mentionate inainte de a plati orice suma pentru locuinta proprie. In aceasta maniera, fiecare va avea garantia ca a facut cea mai buna alegere.

3 thoughts on “Care este nivelul de siguranta pe care ti-l ofera locuinta proprie?

  1. Vorbind de siguranta deja ma gandesc ca de cinci ani tot vrem sa ne schimbam locuinta! Si in primul rand vreau siguranta!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !