Carcassone, Barcelona si Vatra Dornei

Carcassone, Barcelona si Vatra Dornei

 

Prietenii apropiati deja stiu ca voi pleca. Acum anunt pe toata lumea, prieteni, dusmani, cititori, ce-or fi ei, de aceasta plecare. Iar anuntul contine si o rugaminte: vreau sa ma indrumati in traseul meu. In plus, daca vreunul dintre voi e pe acolo si vrea sa ne vedem, rog sa ma contacteze. Asadar, traseul meu este urmatorul:

  • Pe 5 august decolez din Bucuresti, urmand a ateriza in Toulouse la ora 17. Nu stiu ce as putea vizita si ce as putea vedea in fuga, seara aia, dar daca e ceva ce pot vizita, rog a da de veste. Voi ajunge seara, habar n-am cat de seara, in Carcassone, loc unde sunt cazat (un amic a plecat de cateva luni in Franta, acolo locuieste).
  • Intre 6 si 8 august voi fi in Barcelona. Am rezervat 2 nopti de cazare, deci presupun ca voi avea 3 zile pline. Nu stiu mare lucru in Barcelona ce as putea vizita, eu am nebunia de a vizita stadionul (am vazut ca-i 23 de euro turul, asta e, trebuie sa fac si asta, chiar daca-s fan Real Madrid). Alte propuneri? In plus, avand in vedere ca vom merge cu masina, as vrea sa-mi spuneti pe drum daca e ceva de vizitat, locuri interesante unde ne-am putea opri.

Camp Nou

  • La intoarcere (probabil) vom opri in orasul Perpignan, acolo am o matusa pe care trebuie s-o vizitez. Daca aveti si p-acolo propuneri le astept cu interes.
  • Apoi voi sta in perimetrul Carcassone – Toulouse (si mai e un oras, micut, habar n-am cum se cheama, unde lucreaza amicul meu).

In Carcassone, in afara de celebra cetate, nu stiu sa fie altceva.

Cetatea Carcassone

Vreau sa-mi spuneti locuri de vizitat, restaurante interesante, d-aia va ziceam de locuri unde-am putea opri, la locuri unde am putea manca ma gandeam. Si, repet, daca vreun cititor care se afla p-acolo in acea perioada vrea sa ma vada rog sa ma contacteze.

In tara ma intorc pe 13 august, avionul meu urmand a ateriza la ora 23. Nu stau mult in Bucuresti, cateva ore, pentru ca pe 14 august trebuie sa ajung la Vatra Dornei, la un frumos festival de festival dedicat totalitarismului (detalii pe Cinemil.ro si Politicalinescu.ro). Daca doriti, puteti da sugestii si cu privire la Vatra Dornei, nu am fost pana acum acolo, asa ca astept sa ma ghidati si prin acea zona. Iar daca e cineva de p-acolo, rog de asemenea a da un semn.

Vatra Dornei

Asadar, Carcassone, Barcelona si Vatra Dornei. Idei? 🙂 Salutari DE VACANTA tuturor si va las in compania unei melodii care-mi vine-n minte de fiecare data cand aud cuvantul BARCELONA (Ei ma cauta prin tara/Eu imi fac viata p-afara/Cauta probe cu tona/ Eu ma plimb prin BARCELONA)!

Comments

comments

One thought on “Carcassone, Barcelona si Vatra Dornei

  1. Pingback: Carcassone, Barcelona si Vatra DorneiBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !