Capcana pentru bloggeri

Capcana pentru bloggeri

 

 

Ieri, toata ziua, a circulat pe facebook aceasta poza. E si pe Utopia, e si la alte persoane. Nu stiu autorul, daca imi va fi semnalat, il voi trece.

Capcana pentru bloggeri

Pana atunci, sa va zic cele 3 reactii vizavi de aceasta poza:

  • Unii bloggeri au zis ca nu se simt si ca nu e vorba despre ei. Le e rusine, ei nu mananca piscot, ei sunt altfel. Asa ii vad haterii, ei de fapt is niste oameni cat se poate de normali. Iar piscotul, nu-i asa, e bun doar in tiramisu si profiterol.
  • Haterii de profesie au ras sarcastic, impanzind internetul cu aceasta poza.
  • Cativa neutri au postat poza pe peretii catorva bloggeri. Mie mi-a pus-o cineva pe perete si alte 5 persoane mi-au dat-o in privat.

Care este reactia mea vizavi de poza? Simplu: este foarte misto.

Daca e sa apreciez ceva la o persoana, om sau blogger, acel ceva este simtul umorului. Imi este efectiv greata de bloggerii care s-au grabit sa nege ca ar fi vorba despre ei. Imi este greata de bloggerii care atunci cand vad aceasta poza incep sa spuna, plini de ei, ca e doar o imagine, ca asa-i vad haterii, ca nu ar trebui popularizata aceasta poza.

Sursa: citatecelebre.ro
Sursa: citatecelebre.ro

Cel mai mult m-a dezamagit faptul ca multe persoane cu simtul umorului s-au grabit sa se dezica de aceasta poza. Asta inseamna ca au simtul umorului, insa doar cand e vorba de altul. Autoironia n-o detin, desi, la dracu’, aia e cea mai misto parte a acelui concept misto numit Simtul Umorului.

O persoana trebuie sa fie capabila sa-si ironizeze propriile defecte, reale sau imaginare, pentru a putea fi capabila sa le ironizeze pe ale celorlalti.

Eu sunt piscotar si recunosc asta:

Doar atat am avut de spus despre capcana pentru bloggeri. Daca aveti si voi ceva de adaugat, va invit s-o faceti in sectiunea de comentarii. Salutari PLINE DE PISCOTURI tuturor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !