Cantatul la chitara

Cantatul la chitara

 

 

Cantatul la chitara este la moda. A redevenit la moda printre tineri. Nu, nu e musai sa canti intr-o trupa, insa sa stii sa canti la chitara a redevenit cool. Iar daca esti fata si canti la chitara e ceva cu adevarat misto. E clar ca vei atrage privirile tuturor baietilor misto prezenti la petrecere.

Stiu ca mai multe amice mi-au povestit ca tot iau lectii de chitara. Initial eram nedumerit: de ce o TIPA si de ce de chitara? Apoi mi-am dat seama ca e cool ca la o petrecere sa iei chitara in mana si sa canti cateva chestii, nu conteaza ce.

Legat de chitara, imi amintesc o faza misto din liceu: un amic avea chitara, insa nu prea stia sa cante la ea. Drept urmare, o cara la scoala pentru ca la ea sa cante un alt coleg. Mie imi parea penibil, intr-un fel il compatimeam pe acel carator de chitara, dar imi dadeam seama ca, de fapt, amandoi respectau acest instrument.  Nu stiu ce chitara era, ce model, nu ma pricepeam nici atunci la modele (chitara acustica sigma ar fi o gama care este extrem de apreciata). Da, unii isi iubesc chitara. Nu stiu daca o idolatrizeaza, dar cu siguranta o iubesc. La fel cum altii isi iubesc aparatul foto.

Chitara

Si, vorba altcuiva: chitara nu e cea care iti aduce bani. Deci iti iubesti chitara ca pe o pasiune, nu ca pe ceva aducator de venituri.

Acum, personal nu ma pricep la asa ceva, stiu doar ca daca ai grija de o chitara te poate tine mult. Stiu, de asemenea, ca trebuie sa o schimbi in mod constant (gen, ca incepator, ai nevoie de asta, ca avansat trebuie sa treci la altceva). Si da, nu trebuie sa iti cumperi musai una noua. Este ok si una second-hand.

Chitara2

Cantatul la chitara este o activitate cool, pe care din ce in ce mai multi o practica. Fie ca sunt singuratici si isi canta singuratatea, fie ca iubesc si isi canta iubirea, fie ca sunt profesionisti si vor sa-si arate maiestria, fie ca sunt incepatori, cu totii se bucura de acest frumos instrument. Nu zic ca nu mi-ar placea, dar nu prea am ureche muzicala. Unde nu e, vorba aia, nici Dumnezeu nu cere.  Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Cantatul la chitara

  1. Chestia pe care ai spus-o despre cântatul la chitară la o petrecere este cam scoasă dintr-un film pentru adolescenţi, dar da, sună foarte tare şi adevărat. :)) Atracţia este garantată, şi asta nu doar în cazul bărbaţilor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !