Cand la una cand la alta – Euro 2016

Cand la una cand la alta  – Euro 2016

 

Pana acum, turneele finale erau transmise de televiziunea publica. Anul asta, insa, pentru prima oara, avem 2 televiziuni care transmit: Dolce Sport si ProTV(ei avand doar prima optiune).

Acum, ca sa intelegi situatia, ultimele meciuri din fiecare grupa se joaca in acelasi timp. Decizia a fost luata pentru a nu se face blaturi, nu ca nu s-ar face, doar ca ele trebuie gandite mult mai minutios. Acum, la Euro 2016, se fac blaturi si altfel, de cand cu 4 locuri 3 din 6 care intra mai departe, dar nu despre asta vreau sa va vorbesc.

Euro-2016

Sa revenim la transmisiuni. Eu am un cont Dolce (adica un cont telekomtv) de la un amic care nu-l foloseste. Meciurile de pe Dolce le vad online, cand e meciul pe Protv, il vad la televizor.

Anglia Slovacia Euro 2016

Acum, insa, ProTv dadea un meci, iar celalalt era pe Dolce. Asa ca am vrut, ca test, sa ma uit la ambele. In acelasi timp: pe ProTv era Anglia – Slovacia (terminat 0-0), in timp ce pe Dolce Sport 2 era Tara Galilor – Rusia.

Rusia Tara Galilor Euro 2016

Acum, nu stiu daca ati incercat vreodata, dar sa stiti ca e obositor rau de tot. Ma doare capul si acum dupa 90 de minute de vazut meciuri in paralel. Intai si intai, erau 2 comentarii care se suprapuneau. Eram atent, alternativ, la fiecare dintre partide. Dar daca incercam sa nu fiu atent la niciuna auzeam doar un mega-zgomot, foarte-foarte obositor.

Euro 2016 Grupa B

Ce am inteles din meciuri? Pai, dupa mine, am inteles mai multe decat as fi inteles daca erau ambele pe tv si butonam de pe unul pe altul. Totusi, nu am fost atent cu adevarat la niciunul, asa ca nu pot spune cu adevarat daca Tara Galilor a jucat cu adevarat bine sau nu. Stiu doar ca a dat repede primele 2 goluri si ca apoi ma uitam cum se chinuie Anglia. Si mai stiu ca streamingul Dolce a picat fix cand a dat Tara Galilor golul 3. Nu stiu daca din cauza netului meu (care-i de la concurenta, de la Digi) sau din cauza site-ului lor.

Altfel, slalomul meu mi-a sunat fix ca celebra manea Cand la una cand la alta … BLESTEMATA MI-A FOST SOARTA (v-o si arat, sa nu credeti ca inventez):

Si acum sa va zic problema mea legata de ziua de azi: grupa de la 7 nu e transmisa pe ProTV. Cumva, trebuie sa vad ambele meciuri online. Probabil unul pe laptop, unul pe tableta. Insa oare ma lasa site-ul TelekomTV sa fiu conectat pe 2 device-uri in acelasi timp? #FirstWorldProblem

Si tot din categoria Cand la una cand la alta, va spun la ce probleme EXISTENTIALE ma mai gandesc eu: vreau sa se califice Islanda, vreau sa intre si Portugalia, vreau sa intre si Albania, dar parca n-as vrea sa intre si Ungaria. As vrea sa intre Belgia, dar imi pare rau si de Ibrahimovici… Cand la una cand la alta … #aigata Salutari MICROBISTE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !