Caminul focului

In momentul in care faci review la un blog lucrurile par simple. Trebuie sa arate bine, dar nu „senzatie”, trebuie sa aiba informatii relevante despre autor, trebuie sa… (hai, ca nu e greu). Cand faci review la un site lucrurile se complica nitel. Site-ul este pe o nisa, deci lucrurile pe care tu, ca blogger, nu le intelegi, s-ar putea sa aiba o alta logica. De asemenea, publicul este nitel altul fata de publicul unui blog.

In cazul de fata fac review unui site „fierbinte”. La propriu. Oamenii se ocupa cu vanzarea de seminee, sobe si alte chestii utile. Ah, da, au pe stoc si gratare d-alea mari de gradina (detalii AICI ). Mama ce pofta de mici imi facura. Chiar daca gratarul este gol, eu imi imaginez mititeii sfaraind pe gratar. Si parca le si simt mirosul.

Ca tot venii vorba de gratare (alea imi atrasara atentia), hai sa va si arat unul (mirosul de mici trebuie doar sa vi-l imaginati):

Site-ul altfel este bun, imi place cum arata si faptul ca se incarca foarte repede. Din ce vad, este site-ul firmei producatoare, nu sunt ei distribuitorii, trebuie sa selectezi orasul pentru a putea lua legatura cu distribuitorii. Deci pentru nisa lor (repet ce am scris mai sus) sunt exact ce au nevoie.

Ah, si inca ceva: imi place sloganul lor: totul despre seminee, totul despre foc. Singurul pe care vi-l doresc este sa aveti bani de ele. Nu scrie preturile, dar sunt pictate manual, deci nu ma astept la preturi-chilipir. Nu ca n-ar merita, dar na…

Ar mai fi ceva de adaugat? Poate doar ca trebuie sa ai si casa pentru aceste seminee, sobe si gratare. Daca mergeti pe principiul bancului cu Ion, care n-are el bani de masina cu geam electric, dar usa cu astfel de geam tot are bani sa-si ia ­čÖé

Salutari INFLACARATE tuturor ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !