Camere de supraveghere in casa

Camere de supraveghere in casa

 

Sa va explic cum sta treaba: eu stau intr-un apartament, aici hotii vin rar. Nu-mi doresc ca ei sa vina, dar, sincer, pana acum n-au venit. Blocurile au sisteme de supraveghere mai performante decat casele: vecinii care n-au ce face si care deschid usa de fiecare data cand dau sa intru in casa mea. Vorbesc serios, chiar asa se intampla la mine.

Daca, insa, as sta la casa, mi-as pune camere de luat de vederi peste tot. Si nu radeti, dar ele mi-ar fi utile din multe alte motive. Sa va dau doar 3 exemple:

1. Puteti sa va supravegheati membrii familiei cat timp sunteti plecati. Il supravegheati pe cel mic daca invata sau se joaca, va supravegheati sotia, supravegheati cine intra in casa voastra. Serios, un Big Brother extrem de util.
E drept, e valabil si invers: si voi puteti fi cei supravegheati. Dar daca nu aveti nimic de ascuns, de ce ar fi ceva grav?

2. Ati auzit expresia AR FI TREBUIT SA TE FILMEZ SA TE VEZI SI TU? Poate fi utila atunci cand va imbatati (sa va vedeti din exterior cum faceti la betie) sau cand va certati. Adica s-ar putea sa va fie utila filmarea pentru a va vedea. Daca e si cu sunet, cu atat mai bine.
Si ceva care nu se spune: daca sunteti om important si in casa voastra se petrec chestii oficiale (intalniri de exemplu), o filmare s-ar putea dovedi extrem de utila. Nu va dau detalii, pricepeti si singuri de ce.

3. Foarte utila este filmarea si cand va pierdeti obiecte. De exemplu, stiti ca ati avut telefonul cand ati intrat in casa. Apai vedeti exact ora si vedeti, pe camere, unde l-ati lasat. Sau unde v-a cazut.

Ro Camere

Daca nu stiti de unde sa va cumparati camere de supraveghere, va recomand site-ul rocamere.net. Poza de mai sus este luata de la ei. E drept, principalul beneficiu al camerelor este protectia fata de hoti. Dar ce-ar fi daca ascunzandu-ne in spatele acestei protectii folosim camerele in cu totul alte scopuri?

Camere de supraveghere in casa? O idee buna, pe care o incurajez. Or fi si dezavantaje, dar acestea palesc in dauna avantajelor certe. Ca sa va contrez un argument: daca am de discutat ceva secret, nu m-as duce acasa la cineva sa discut asta. Sau daca ma duc, plec de la premisa ca joc in deplasare, deci nu voi spune nimic care sa ma infunde. E simplu, nu? Salutari BLOGOSFERICE tuturor si folositi-va INTOTDEAUNA de avantajul terenului propriu!

 

Comments

comments

One thought on “Camere de supraveghere in casa

  1. Pingback: Camere de supraveghere in casaBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !