Camera lui Sherlock

Camera lui Sherlock

 

 

Despre cei de la BreakOut am tot auzit. Sunt printre cei mai celebri proprietari de camere tip Escape Room. De altfel, de la un articol despre una dintre camerele Break-out am aflat despre acest fenomen (acesta este articolul, pentru Malaezu fiind PRIMA experienta de acest fel).

Ei poseda 3 camere, Rosemary’s Baby, Hannibal’s Playground si Sherlock’s dispair. Personal nu am fost decat in cea de-a treia camera, cea mai noua si, oficial, cea mai grea. Despre ea voi scrie in randurile urmatoare.

Intai si intai, fara sa fac spoilere, trebuie sa va zic faptul ca povestea se invarte in jurul mortii lui Sherlock. Voi, toata echipa, sunteti Watson care intra in camera lui si cauta sa gaseasca cine l-a omorat.

Echipa BreakOut

Pe langa poveste, evidentiez un lucru la aceasta camera: nivelul de dificultate crescut provine atat din multitudinea de task-uri, cat si din faptul ca nu prea stii cat timp mai ai. Nu este un timer care sa-ti arate clar timpul, ci totul este determinat de o clepsidra. In fond, cand intri intr-o camera si cauti indicii nu stii niciodata cand timp mai ai la dispozitie pentru a iesi.

Misiunile, in sine, nu sunt grele, insa nici usoare. Sunt inteligente, iti pun mintea la contributie, insa nu sunt imposibile. Nu ar fi imposibil nici sa iesi din aceasta camera fara indicii suplimentare.

Noi nu am iesit deloc si nu pentru ca n-am fi gasit iesirea. Stiam exact ce trebuie sa facem, stiam ca suntem la final, stiam ca acolo este cheia, doar ca … nu am putut. Ca sfat: cautati bine prin sertarele si locatiile unde ati gasit ceva. Puteti omite chestii estentiale.

Echipa invinsa a fost formata din Emil Calinescu (care, de aceasta data, NU evadeaza, contrar a ce scrie in categoria de pe blog), Irina Baragoi, Serban Paun, Iulia Boiu, Marin Apostol si Andrei Ciobanu. Nu am mai avut nume de aceasta data, oricum numele celor invinsi nu ramane niciodata in cartile de istorie.

Per total, camera lui Sherlock mi-a lasat o impresie buna. O recomand celor experimentati, insa contrar procentajelor de reusita, nu este deloc o camera imposibila. Totodata, NU mi se pare cea mai grea camera, Bunkerul de la Trapped fiind MULT mai grea decat aceasta.

Legat de BreakOut si Trapped, ca tot am pomenit despre ei, pregatesc un proiect comun. In afara de faptul ca este ceva legat de Piratii din Caraibe nu va zic nimic. Ramane sa descoperiti /sa descoperim ce surpriza ne pregatesc. Oricum, este o veste buna faptul ca doua dintre cele mai cunoscute camere de evadare din Bucuresti isi unesc fortele.

Breakout

Cam atat despre Camera lui Sherlock. Mai multe detalii despre ea, dar si despre celelalte 2 camere, gasiti pe site-ul oficial al celor de la BreakOut. Pana la urmatoarea evadare, salutari LIBERE tuturor!

 

 

Comments

comments

3 thoughts on “Camera lui Sherlock

  1. Pingback: Camera lui SherlockBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: Escape Room - Sherlock - Breakout - Andrei CiobanuAndrei Ciobanu

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !