Camera de evadare URSUS iti pune la incercare urechea muzicala

Camera de evadare URSUS iti pune la incercare urechea muzicala

 

 

Recunosc, nu mai sunt la curent in acest domeniu. Camerele de evadare, alea multe (numarate erau peste 70) in care am fost, s-au cam desfiintat. Fie s-a inchis cu totul afacerea, fie operatorul le-a inlocuit cu altele. Drept urmare, nu mai sunt in masura sa spun cat de buna este o camera, nu mai am dexteritatea de acum 1-2 ani.

Din acest motiv, singurul lucru dupa care judec aceste camere va fi gradul de amuzament (stiti deja ca urasc romengleza). Cat de mult m-am distrat in aceste camere. Si, bineinteles, cat de mult mi-a fost pus la incercare neuronul singuratic de Blond.

Cea mai recenta astfel de locatie vizitata a fost Camera de evadare Ursus a celor de la The Codex. Despre ea, pe scurt, 5 lucruri:

1. Povestea este simpla: trebuia sa mergeti cu un prieten la o bere (Ursus sau nu) si el a ramas blocat in birou la el la munca. Va duceti sa-l salvati, dar constatati ca ati nimerit in alt birou. Unul care arata aproape la fel precum biroul prietenului Lucian. Veti avea 60 de minute sa iesiti. Motivul aici este mai simplu decat pare: daca dureaza mai mult se anuleaza rezervarea la bere. Ceea ce, credeti-ma, e mult mai grav decat pare. Am patit-o.

2. Camera, per total, nu este foarte grea. As zice ca pentru experimentati e chiar foarte usoara. Se scot timpi foarte buni la ea. Nu e nici grea, nu sunt nici multe puzzle-uri. Stiti, e descurajant sa vedeti 10 lacate in camera din prima. Poate deveni frustrant.

3. Va ziceam ca-s putine puzzle-uri, insa sunt interesante. Unul singur mi-a atras atentia: cel la care trebuie sa ai ureche muzicala. Nu va zic in ce consta cu exactitate, va zic doar ca veti folosi o pereche de casti Stereo Beats. Va zic asta ca sa va fac si mai curiosi decat erati deja pana acum.

4. O chestie interesanta la The Codex: indiciile nu mai sunt poze, ci va introduc pe sub usa indicii personalizate, scrise pe loc. Uneori poate ai aflat jumatate de cod si trebuie sa afli doar acea ultima parte. E alegerea lor si zic ca-i o alegere buna.
Si inca ceva legat de indicii: nu mai sunt indicii limitate. In fond, ideea este sa te distrezi, nu este competitie.

5. Poza cover a acestui articol este poza echipe Online Drunkers. Dupa cum vedeti, am fost doar 3, nu ca au fost invitati mai multi si nu s-au trezit din betie, ci pentru ca asta este numarul ideal de persoane. Patru deja inseamna prea multi. Deci da, camera nu este foarte mare si este liniara (deci nu sunt puzzle-uri paralele).

Camera de evadare Ursus se afla in portofoliul celor de la TheCodex, insa rezervarile se fac pe momente.cool. Acum tot ce va ramane de facut este sa va rezervati un interval orar si sa va distrati. Salutari EVADATOARE tuturor!

 

 

 

Comments

comments

One thought on “Camera de evadare URSUS iti pune la incercare urechea muzicala

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !