Calendar Personal. Social Media Summit 2015

Calendar Personal. Social Media Summit 2015

 

Priviti, va rog, coloana din dreapta. Este un frumos calendar. Un calendar personal, cu diversele lucruri si chestii la care voi fi prezent.

Cateva precizari scurte:

1. In cazul TUTUROR evenimentelor este scrisa ora de incepere. Cand se incheie ramane de vazut. Oricum unele pot dura mai mult decat e prevazut.

2. Sunt multe teatre, multe filme. Da, cam asta fac eu, oricat de bine sau de rau vi s-ar parea ca este. Si vor aparea si cateva festivaluri. Tot teatru si film, dar na.

Ciao Bella Emil Calinescu

3. Estetic voi face ceva modificari. Voi schimba coloritul, ceva care sa iasa in evidenta.

Nu, nu mi-e teama de nimeni. Daca stiti ca voi fi maine la Godot sau daca pur si simplu ma vedeti acolo nu e tot aia?

De ce pun chestia asta? Poate ca sa ma laud, asa cum sustin multi. De fapt, vreau sa nu mai fiu intrebat. Da, pe bune: sunt din ce mai asaltat de intrebari de genul VII MAINE LA …? DUMINICA MERGI LA SAU LA ? Decat sa ma intrebi, nu mai bine intri pe blogul meu si afli unde voi merge in ziua X?

Acum, sa va zic un secret: nu faceti click pe calendar, ca nu va duce nicaieri. E doar un widget text editabil, atata tot.

Si intentionat am ales sa incep cu Social Media Summit 2015. Este PRIMA conferinta de Social Media din 2015 si ma bucur ca voi fi din nou prezent. Este primul eveniment din agenda mea PUBLICA. Da, maine seara va disparea, pentru ca acel calendar este doar cu evenimente VIITOARE.

Despre conferinta gasiti detalii pe site-ul oficial, iar maine urmariti hashtagul #SmsBucuresti pentru a vedea ce posteaza bloggerii de acolo ­čÖé

Social Media Summit 2015

Inchei┬áintrebandu-va: cum vi se pare ideea acestui calendar personal? Daca vrei sa-mi spui parerea live, face to face,┬ámaine la Social Media Summit 2015 vei avea ocazia. Sau seara la vizionarea filmului. Sau in oricare alta zi, daca ne intersectam calendarele ­čÖé Anunturile importante le fac intr-un articol viitor (multi stiti deja, dar trebuie sa anunt si aici cumva). Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Calendar Personal. Social Media Summit 2015

  1. Pingback: Calendar Personal. Social Media Summit 2015Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !