Cadourile si sarbatorile

Pleca de la urmatoarea intrebare: cum alegi cadourile pe care trebuie sa le faci unei persoane? Cum ierarhizezi evenimentele si zilele in care trebuie sa daruiesti? Sa va dau cateva exemple de zile in care trebuie sa faci cadou persoanei iubite (o ea):

1. De anul nou. Putini fac cadou, dar sa zicem ca voi faceti (incep cu anul nou, pentru a vedea cronologic);
2. De 14 februarie.
3. De dragobete.
4. De 1 martie.
5. De 8 martie.
6. De paste.
7. De 1 iunie (da domne, daca vrei s-o alinti trebuie sa-i dai ceva de 1 iunie).
8. De ziua de nastere a persoanei.
9. De ziua de nume a persoanei (daca are 2 nume te-a spart; daca o cheama Maria ii dai de 2 ori).
10. De Mos Nicolae.
11. De Craciun.

Intrebare: cand trebuie sa-i dai un cadou mai baban? E mai importanta ziua ei de nastere decat Craciunul? Ori decat Pastele? Greu de spus.

Daca vreti sa faceti cadou bijuterii, cand e bine sa le faceti? Serios.

Legat de sarbatoarea care se apropie cu pasi repezi, daca va ganditi la cadouri Paste, va recomand site-ul onlinebijoux. Are o gama foarte variata de produse, iar produsele sunt la indemana oricui. Au preponderent bijuterii feminine, insa barbatii nu sunt complet exclusi. As zice ca e discriminare, dar nu pana la capat.

Eu am luat de la ei (promisesem ca voi scrie un articol pe tema asta, probabil o sa scriu) si sunt foarte multumit de produse. Am luat 3 ceasuri (unul l-am dat tatalui meu, 2 sunt ale mele), 2 bratari si un lant. Pretul este unul decent, iar produsele sunt bune. De exemplu, am bratari placate cu aur (Deci nu aur masiv) care nu s-au deteriorat deloc. Ma asteptat sa se ia aurul de deasupra, sa se intample ceva. Nimic. Sunt fix ca la inceput. Nota buna zic.

Sa revin insa la intrebarea de inceput: este Pastele o sarbatoare in care trebuie sa dam musai drept cadou bijuterii? #doarointrebare

Salutari PASCALE tuturor ­čÖé

Comments

comments

One thought on “Cadourile si sarbatorile

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !