Cadouri si iarasi cadouri

Am scris destul de mult despre cadouri. Despre cadouri culte (carti), despre cadouri masculine ori cadouri feminine. Si despre cum e bine sa alegem cadourile. Ok, din cauza unui concurs am fost (si probabil voi mai fi) pus sa-mi imaginez chestii. Da, am ajuns sa scriu povesti. Si nu mi-a prins deloc rau, nu stiu, inca vreo 2-3 povesti si chiar incep sa prind gustul.

Cadouri deci. Cadouri, cadouri si iarasi cadouri.

Acum va pun o intrebare: ce cadouri va ganditi sa luati sefului vostru? Seful vostru poate fi un barbat, seful vostru poate fi o femeie. Seful vostru poate fi tanar, seful vostru poate fi batran. Seful vostru poate fi de gasca, seful vostru poate fi scortos. Ce cadouri i s-ar potrivi? Exista un loc care sa ne „inspire”? Un loc de unde putem alege orice cadou dorim, pentru orice fel de persoana? SI sa fie pentru orice, dar pentru orice BUZUNAR? Unii zic ca nu exista. Ce, exista raiul ?

Si totusi… Si totusi, printre multiplele magazine online care au tot aparut (si probabil vor mai aparea) in ultima perioada se remarca din ce in ce mai mult cele de cadouri. Da, exista site-uri special concepute pentru cadouri. Cineva s-a gandit la voi si la timpul vostru. De fapt, al nostru.

Ultimul care mi-a fost adus la cunostiinta este http://www.homedeco.ro/ .Site-ul este axat pe cadouri tip decoratiuni, adica are chestii de le poti pune prin casa ori pe birou. Nu are ceasuri, nu are carti, nu are haine. Cum ar zice un amic: nu are chestii utile, ci chestii extravagante.

Nu ca ar fi un lucru rau. Trebuie sa fii atent cui dai un cadou si ce anume ii dai.

Fara sa mai lungesc vorba foarte mult, sa va arat ce cadou mi-a atras atentia: acest mar. El este de super-efect, mi-ar place sa-l am pe birou, insa pare nitel cam piperat la pret. Pentru fanii apple insa pare un cadou ideal (se potriveste perfect langa un laptop cu acelasi simbol).

Nu este doar acest cadou. Site-ul arata chiar bine si pare bine organizat. Chiar daca unele produse se gasesc in vreo 3 categorii (ca de exemplu acest mar), lucru care te poate incurca. Preturile s-ar putea sa va sperie un pic, insa eu zic ca se merita. Oricum nu sunt cadouri sa le luati individual, asa ca 3-4 oameni sa puna bani pentru asa ceva cred ca e ok.

Eu nu va voi face cadouri acum decat salutarile BLOGOSFERICE cu care m-am obisnuit!

Comments

comments

One thought on “Cadouri si iarasi cadouri

  1. Mie mi-a plăcut globul Memosphere, aşa n-aş căuta peste tot o bucată de hârtie să-mi notez …

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !