Cadou. Parfum. Extraterestrii.

Titlul de mai sus poate parea absurd. Si ambiguu. Si ciudat. Si foarte-foarte ilogic. In principiu asa este. Si totusi cele 3 cuvinte, altfel TOTAL diferite, au o legatura. Una mica, bineinteles.

Sa le luam pe rand: vrem sa facem un cadou. Iar persoana vizata este o femeie. Pana acum nimic special. Sa complicam nitel situatia: femeia aia este aproape o necunoscuta. O amica proaspat cunoscuta. Sau noua ta sefa. Sau nota ta colega de birou, care arata atat de bine. Si-ti face cu ochiul. Si a carei zi se apropie. Cu pasi repezi.

Vrei sa-i faci un cadou. Ceva special. Dar n-ai nicio idee, absolut niciuna, despre ce ar trebui sa -i cumperi. Cel mai urat lucru e sa-i dai ei bani sa-si ia cadou. Trebuie s-o impresionezi cu ceva. S-o dai pe spate. Si te gandesti. Stai si te gandesti: ce sa-i iau ce sa-i iau?

Sunt cateva cadouri care merg tot timpul. Si care nu supara. Si care impresioneaza orice femeie. Desi poate nu esti chiar de acord cu ele. Unul dintre aceste cadouri: parfumuri . Parfumul este un cadou perfect care de obicei impresioneaza o femeie. Este nitel mai util ca florile, si mult mai de efect. Dar, in acelasi timp, mult mai scump. Nu conteaza acest detaliu. Tu esti in bani, tu vrei s-o impresionezi. Asa ca asta e decizia cea mai buna.

Acum urmatoarea dilema: ce parfum sa iei? Pe bune: nu ma pricep la parfumuri de dama. Insa am auzit ca ar fi la moda unul din ele. Care are nume de extraterestru. Acest parfum Alien este acum noua moda la femei. Nu ma intrebati de ce. Habar n-am. La fel si legat de nume. Care o fi legatura intre extraterestri si acest parfum nu stiu. Unii zic ca miroase ca un extraterestru. As putea sa spun si eu la fel daca as sti cum miroase un extraterestru. Din pacate (sau din fericire) inca n-am aflat acest lucru. Sper ca pana la finalul vietii mele sa nu aflu totusi.

Nu stiu daca as face un astfel de cadou. Nu d-alta, dar eu prefer cadourile care raman. Dar daca as fi nevoit sa iau un parfum, cred ca acest parfum extraterestru as cumpara.

Salutari EXTRATERESTRE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Cadou. Parfum. Extraterestrii.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !