Blogurile trebuie sa fie gratuite

Blogurile trebuie sa fie gratuite

 

 

In mod constant, niste bloggeri mari reincep discutia despre blogurile platite. Ei duc o munca extraordinara, au informatii absolut esentiale, fara ei se darama tara. Din acest motiv, continutul lor trebuie sa fie musai platit, altfel nu se mai poate.

Din punctul meu de vedere, ei si-au pierdut (acum sau de ceva timp) simtul realitatii. Ori se fac ca nu inteleg ori refuza sa inteleaga faptul ca ei d-aia au succes: pentru ca sunt GRATIS.

Fix aceeasi atitudine au avut-o multe ziare: continutul bloggerilor e de cacat, noi dam continut de calitate. Fix d-aia au murit acele ziare si fix d-aia vor muri si bloggerii care se vor crede mai importanti decat sunt de fapt.

Ei REFUZA sa inteleaga ca asa s-au afirmat: pentru ca ofereau GRATIS ce ofereau altii PE BANI. Daca tot continutul era #pebani, ei nu s-ar fi afirmat niciodata. Poate i-ar fi primit niste ziare ori reviste mai mult sau mai putin celebre, dar acolo nu ar fi fost in veci ce sunt astazi. Nu ar fi existat brandul PERSONAL al bloggerului X, ci erau niste (aproape) anonimi, ar fi fost ziaristi la Adevarul, Evz, GSP sau la cine stie ce revista.

Si acum, desi stiu ca nu vor spune niciodata asta, ii intreb nitel ce continut PREMIUM platesc ei. Am eu impresia ca bloggerii care se bat cu pumnul in piept ca ar trebui sa PLATESTI pentru continut sunt de fapt cei care asteapta ca totul sa le vina gratis. Doar sunt bloggeri, nu?

Sursa foto
Sursa foto

Blogurile trebuie sa fie gratuite. Sunt condamnate sa fie astfel. Cine sustine contrariul traieste pe alta lume. Personal, m-as bucura sa vina moda blogurilor pe bani: ar fi o mana cereasca pentru mine si blogurile mele. Da, fratilor, bagati voi continut pe bani, ca eu voi presta in continuare pe gratis. Si nu, nu mi-e rusine cu asta! Daca mi-ar fi rusine, m-as apuca de altceva. Salutari GRATUITE tuturor!

 

6 thoughts on “Blogurile trebuie sa fie gratuite

  1. Pe asta nici eu nu am inteles-o vreodata. Si nici de ce altii ar da bani pentru asa ceva. Mai ales cand blogul ala nu aduce nimic in plus.

  2. Si daca ar fi mocca 100%, fara pic de beneficii, fara piscotereala, ai mai scrie zilnic pe blog? Te-ai mai strofoca sa faci continut?
    Sunt bloguri de „corason” si bloguri care s-au indreptat spre un job. 🙂

    1. Nu, dar tocmai aici e ideea: bloggerul trebuie sa faca cumva sa scoata bani fara ca cititorul sa plateasca ceva. Aici e tehnica. Daca unii bloggeri nu sunt in stare, sa se apuce de altceva.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !