Blogul vlogului. Blond punct ro.

Blogul vlogului. Blond punct ro.

 

 

Pana sa cititi acest articol, tineti minte trei cuvinte: blond punct ro. Acum sa va spun cum sta treaba cu el. Cu blondul. Mi-a venit ideea acum peste 1 an. Prin mai 2016. Voiam intai sa fac un blog, apoi un vlog, apoi ambele. Am cumparat domeniul, era pus la pastrare.Vlogul l-am lansat pe 4 mai. Atunci am postat primul clip, pe care vi-l si arat mai jos. Pana sa-l vedeti, tineti minte: blond punct ro.

Nu e prima oara cand il vedeti, daca ma cunoasteti deja sigur l-ati vazut. In fond, desi este primul clip, este cel mai vizualizat. Sau poate tocmai d-aia. Am avut 3 tentative de a lansa blogul. Trei idei. De fiecare data, din N motive, am renuntat. Pana sa continui, tineti minte cele 3 cuvinte magice: blond punct ro.

Acum, insa, cumva ca sa nu-mi para rau ca am cumparat domeniul, am zis sa-l lansez. Si mi-a venit o idee. As zice geniala, dar iar ziceti ca-s narcisist. Ideea este simpla: pe acel blog si numai pe acela, voi avea articole blogosferice insotite de un clip. Clipurile pot varia ca durata: de la 1 minut la 14:59 minute (nu pot face clipuri mai mari de 15 minute, nu stiu ce fel de utilizator youtube trebuie sa fiu).  Pana sa cititi mai departe, tineti minte cele 3 cuvinte MINUNATE: blond punct ro.

Acum, sa recapitulez un pic: blond punct ro este un blog (care are momentan un singur articol in care vorbesc despre clipul de mai sus), blond punct ro este un canal de youtube (care va avea link distinct atunci cand va face 100 de abonati), blond punct ro este o pagina de facebook. Abonati-va, dragii mei, la blond punct ro.

In general, mi-am propus ca acolo sa fiu mai putin serios. Cat pot eu de neserios sa fiu. Sa fie asa, cu de toate, dar neserios.  Iar clipurile sa fie, in majoritatea cazurilor, rezumatul articolului. Vorbesc serios: am scris acolo ce am scris, apoi am rezumat totul intr-un minut. Nu tot timpul, bineinteles, am zis ca va fi asa in majoritatea cazurilor. Pana sa cititi incheierea, va reamintesc de blond punct ro.

Acum, inainte sa inchei, trebuie sa va zic ca am incheiat fiecare paragraf cu cele 3 cuvinte: blond punct ro. Si le-am si bolduit. De ce am facut asta? Pai pentru ca mi-am amintit o chestie simpatica. Era valabila atunci cand am inceput eu bloggingul. Cica cineva a scris un articol despre ceva, orice, punand la finalul fiecarui paragraf un cuvant cheie care nu avea nicio legatura cu articolul. Ca si cum eu as fi pus in acest articol cuvantul cheie Pantofi. El vorbea de mere, dar optimiza pentru pantofi. Pe vremea aia, insa, functiona: articolul era gasit pe cuvantul cheie dorit. Pana cand Google a schimbat algoritmii (ma rog, i-a schimbat de peste zece ori d-atunci) si trebuie ca atunci cand pui cuvantul cheie pantofi chiar sa vorbesti despre pantofi in articol. In acest caz, voi pune drept cuvinte cheie cele 3, blond punct ro. Aparent inutil, nu cauta nimeni blond punct ro. Da, ii ofer ceva relevanta acelui blog, nou pe piata (desi, de fapt, are mai mult de 1 an), dar nu ii ofer avantaje de SEO (apropo: SEO = Search Emil Optimization). Doar ca nici nu-mi doresc. Ideea este, insa, alta: sa tineti minte VOI cele trei cuvinte. Si sa le tastati direct in browser. Caci acest paragraf, doar el, contine blond punct ro de 5 ori. Pe bune, numarati si singuri. Salutari BLONDE tuturor si, bineinteles, nu uitati de blond punct ro (abia acu-i a cincea oara)! 🙂

 

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !