Blogger oficial ZileleBiz

Nu stiu cum sa incep. Daca as fi stiut, as fi scris acest articol mai demult. Nu doar am fost ocupat fizic, dar am fost si lipsit de inspiratie. Nu d-alta, dar sunt pentru prima oara in aceasta postura.

Asadar, intre 12 si 16 noiembrie, la Hotel Howard-Johnson vor fi ZileleBiz. Asta probabil ca multi stiti. In fond, acest eveniment nu e la prima editie. Si totusi are ceva special: anul asta sunt Blogger oficial ZileleBiz.

Calitatea ma onoreaza nespus. Ma face sa ma simt bine. Ma face sa ma simt important. Ma face sa ma simt … blogger.

Si nu numai atat. Ma bucur ca pot avea acces la un asemenea eveniment.

Acum sa va zic cate ceva despre eveniment:

1. Pretul este 85 de euro/zi (ultima zi e mai scumpa , 100 de euro). Pentru toate cele 5 zile pretul este de 230 de euro. Toate preturile sunt FARA TVA. Iar pana la 1 noiembrie este oferta tip orange film: 1 + 1.

2. Imi place mult ultima zi, de marketing si media. Pentru mine e cea mai interesanta.

3. Cativa oameni foarte interesanti, pe care abia astept sa-i stresez cu intrebari. Enumar cativa: Mircea Cartarescu, Vintila Mihailescu (antropolog printre afaceristi? uau … pe el chiar am ce sa-l intreb), Octavian Belu, Bogdan Naumovici, Adrian Porumboiu. Foarte tare.

Revin cu ideea de mai sus: sunt blogger oficial ZileleBiz. Citind randurile de mai sus, constat ce norocos sunt. Unii platesc bani pentru a ajunge aici. Sa-i vada pe acei speakeri (ce am enumerat eu sunt doar cativa).

Legat de bani, inchei cu o faza reala. Intrebai vreo 4 amice, toate au auzit de eveniment. Una din ele e insa socata: BAI, ESTI NEBUN? EU M-AM RUGAT DE SEFUL MEU 2 SAPTAMANI SA-MI PERMITA SI SA-MI DEA BANI SA MERG MACAR LA O ZI, SI TU BATI DIN PALME SI TE DUCI TOATA SAPTAMANA?

Continui eu ideea ei: eu nu am batut la cap pe nimeni 2 saptamani, de bani nu poate fi vorba, stau toate cele 5 zile. Si nici macar nu am sef!

In calitate de blogger oficial ZileleBiz, va urez salutari OFICIALE tuturor si astept sa-mi spuneti pe cine voi mai intalni pe acolo!

Comments

comments

10 thoughts on “Blogger oficial ZileleBiz

 1. Pingback: Uite de-aia! | Luiza Daneliuc | Luiza Daneliuc
 2. buna,
  sunt stefania.
  am un blog cu 70 de postari si un cont de twitter pe care foarte rar il deschid si totusi sunt blogger oficial. asa ca nu mai face o laba mentala la fiecare 5 minute ca nu esti atat special.
  cu toata sinceritatea,
  un hater.

 3. Laba mentala? Aflu termeni noi. Utili si haterii astia la ceva.

  Acum am o nedumerire tehnica: Stefania postase comentariul care intrase la moderare. Insa Alexandra Blas a dat RASPUNS. Eu le-am acceptat pe ambele in acelasi timp, insa al Alexandrei a ajuns RASPUNS la al Stefaniei. Tehnic, cum s-a putut?!

  Incurcate-s caile wp-ului…

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !