Blog-review-uri

Salutare din nou,

Cum va promiteam, lunea este ziua blog-review-urilor. Si cum asta e prima zi in care fac asta PE NOUL BLOG, am ales 3 bloguri speciale. Ce au special aceste bloguri? Pai sunt pe domenii proprii. Eu le analizasem pe fostul blog, dar variantele lor ne-updatate. Asa ca sa-i dam drumul ­čśÇ

1. Incep cu Aniela Deby .Pe ea trebuia s-o analizez demult, ii si promisesem. Urma sa particip la un concurs, care intre timp s-a terminat, da asta e. I-am lasat pe altii sa castige ­čÖé (daca as fi participat sigur castigam). Deci, desi cu intarziere, trebuie sa ma tin de cuvant.
Asadar… tema imi place. Este o tema feminina si pare destul de personalizata, deci bila alba. Are blogroll (micut, cica a aflat si ea de zvonurile cu balaurul google), are si guest-posting. Deci bile albe.
Legat de modul cum scrie, pot sa spun ca s-a schimbat. Probabil sfatuita de altii, ea scrie mai putin si se intreaba mai mult. Nu sunt adeptul acestui stil, dar vad ca la ea prinde. Oricum, numarul comentariilor e dovada elocventa ca are succes acest stil.
Faptul ca a facut un concurs din fonduri proprii este iarasi un lucru de mentionat. Ok, s-a promovat prin intermediul acelui concurs, dar a facut-o pe banii ei. Felicitari.
Fac si o recomandare: articol despre parfumuri. Pur feminin, dar e in tonul blogului.

2. Azi sunt nesimisogin si continui tot cu o fata (baiatul il las ultimul. Ajung asadar la Vienela .
Incep ca de obicei cu tema si zic ca-mi place. Prea simplista pentru un blog ca al meu, dar vine perfect pe blogul ei. Un singur lucru i-as reprosa: n-a pus (inca) o poza d-a ei, nici macar in descriere. Bine, pe blogul asta nici eu n-am, dar o voi baga cat de curand.
Stilul este acelasi, neschimbat. Unul care-mi place. Si unul despre care am scris candva ca este „fara varsta”. Pe bune: cititi articolele ei si incercati sa-i estimati varsta. Eu unul m-as da batut.
Recomand tradatorul . Articolul cu numele asta adica ­čÖé

3. Inchei cu blogul amicului meu Alex Pirlogea, blogul acela plin de idei (si de idei). La el pot sa spun sincer ca nu s-a schimbat fata de vechiul blog (in afara de adresa). Nici designul, nici stilul, nimic ­čÖé Nu ca mi-as dori schimbare de stil, dar orisicum (a, ba da, observ una: acum propozitiile incep cu litera mare; pe bune, el nu scria cu litere mari, asta ii era stilul, si totusi scria corect gramatical).
Daca n-am altceva de zis, bag si o recomandare: articolul cu … recomandari ­čÖé

SI asa se termina primul articol cu review-uri de pe noul blog. Pana la urmatorul urez vesnicele salutari BLOGOSFERICE ­čÖé

Comments

comments

2 thoughts on “Blog-review-uri

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !