Blog-review Luiza Daneliuc

E luni, e blog-review. Stiu ca nu am scris chiar saptamanal la aceasta rubrica, dar ma straduiesc.

Saptamana asta alegerea este blogul Luizei Daneliuc. Recunosc, atunci cand ai cunoscut persoana esti mult mai subiectiv. Obiectiv as fi daca persoana respectiva mi-ar fi total necunoscuta si as analiza exclusiv blogul. Asta e.

Ca de obicei , incerc cu punctele mai putin bune ale blogului:

1. O nebunie d-a mea: de ce nu are poza? Pe bune: eu am cunoscut-o pe domnisoara Luiza si va spun sincer ca arata foarte bine. Si este si foarte fotogenica. Paranteza: mi-a zis cineva ca fotogenic nu inseamna sa arati bine in poze, ci inseamna sa arati la fel de bine ca-n realitate; sunt unele persoane care ies ciudat in poze, ori cu ochii beliti, ori altcumva; fotogenicul iese in poza fix cum e si-n realitate. Paranteza inchisa. Deci de ce nu si-ar pune, macar la rubrica DESPRE, o mica poza cu ea? I-ar prinde bine.
Si recunosc: momentan nu mai am poza pe acest blog si am scos-o si de pe blogul vechi. Dar o voi repune cat de curand.

2. O mica remarca: la fel ca multe alte fete, evita sa-si declare varsta pe blog. Uneori are un farmec aparte, sa ghicesti varsta dupa cum scrie acel blogger. Insa mie mi se pare mai ok s-o scrii direct pe blog.

3. Tot despre blogul Luizei a scris astazi review si Stefan Buculesei. M-am suparat nitel, ca acum pare ca l-am copiat pe el. Tot despre ea vroiam sa scriu. Si preiau un argument contra de la el de pe blog: are pr 1. Foarte putin. Insa il contrazic nitel in legatura cu promovarea: si-l promoveaza pe fb, pe grupuri, chiar si pe twitter.

4. Nu are pagina de facebook a blogului. I-ar prinde bine.

5. Slogan prea simplist. Si in engleza. Daca blogul e in romaneste, de ce sloganul sa fie in engleza? E doar o curiozitate…

Hai c-o criticai destul. E timpul s-o si laud:

1. Imi place designul blogului. L-as caracteriza drept: office. Indeajuns de simplist incat sa iasa scrisul in evidenta, insa indeajuns de elegant si usor colorat incat sa nu fie plictisitor. Cine o cunoaste stie ca de fapt cam acesta e si stilul ei de a se imbraca.

2. Am o parere foarte buna despre ea ca om. Am cunoscut-o la 2 evenimente: Zilele Biz si NetCamp si mi-a lasat o impresie foarte buna. Cred ca blogul ei este in consonanta cu felul de a fi.

3. Imi place cum scrie. Damn, cu asta trebuia sa incep, nu?

4. Nota mare si la capitolul interactivitate: si lepse, si guest-posturi, si blogroll. Legat de guest-uri, are o pagina unde trece articolele scrise la altii. Bila alba pentru asta.

5. A avut niste probleme tehnice, dar acum si-a revenit. Si i se incarca blogul foarte repede. Bila alba si pentru asta.

6. Cand a participat la evenimente a fost foarte activa si a scris la timp articolele despre acel eveniment. Si le-a scris bine. Motive serioase s-o mai chemi si la alte astfel de evenimente.

7. Paradox: sta bine la statisticile Alexa, dar are pr doar 1. Ciudat.

Cam atat. Dar nu inchei acest blog-review fara sa recomand un articol: marti 13 . Am zis sa nu recomand articolele pe care deja le-am recomandat. Bine, si asta a fost recomandat, dar mai demult. Va invit sa-l recititi 🙂

In final, ca si concluzie: va recomand cu caldura blogul Luizei. Nu o sa va starneasca stari contradictorii, nici sentimente extreme, insa este o lectura placuta. Si n-o sa regretati timpul petrecut pe el. Bilele negre sunt chestii ce pot fi usor reparate pentru ca blogul sa fie si mai bun. Sau sa-mi placa mie si mai mult 😛

Salutari blogosferice tuturor 🙂

One thought on “Blog-review Luiza Daneliuc

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !