Blog-review Buculesei.eu

Astazi, in rubrica mea de blog-review, am ales sa analizez blogul Buculesei.EU . Despre acest blog aflati mai multe de AICI. Mai precis despre cum s-a infiintat el. Sa vedem totusi ce a iesit.

Incep, ca de obicei, cu partile negative:

1. Incep cu o chestie mai putin evidenta la prima vedere. Asadar, unele articole au fost mutate de pe fostul blog (care inca mai exista) pe acesta. Printre acestea se numara si unele pagini, ca de exemplu cea de EXCHANGE. Nu e schimb valutar, ci schimb de link-uri. E ciudat sa vezi insa comentarii din ianuarie 2012, cand tu stii ca blogul a iesit pe piata in toamna lui 2012.

2. A facut page rank 2. Si autorul este nitel dezamagit, dar face 3 la urmatorul update. Sau poate mai mult. Merita.

3. In ultimele zile si-a cam pierdut frecventa buna pe care o avea la articole. De pe 8 pana pe 11 noiembrie nimic. Sper sa-si revina.

Parti bune acum:

1. Intr-un timp foarte scurt a reusit sa ajunga cu un alex rank pe .ro de 3mii si un pic. E o performanta.

2. Imi place cum arata. Si cum se misca. Doua bile albe intr-un singur punct. E colorat, dar nu atat de colorat incat sa se incarce greu. Si pare personalizat ca design. Bravo.

3. Este bine structurat, are categorii putine si vizibile. Bravo si pentru asta.

4. Nebunia mea: accepta guest-post-uri. Si mai si scrie in deplasare. Felicitari si pentru asta. De altfel, articolul citat la inceput este guest-post -ul meu scris la el. Primul guest-post din istoria blogului sau.

Sa si recomand ceva, nu? Caz umanitar blogosferic. Da, si eu am aderat la aceasta cauza. Va sfatuiesc si pe voi sa faceti acelasi lucru. Dar si cateva impresii despre page rank update-ul ce tocmai a trecut.

Cam asta fu blog-review -ul de saptamana asta. Legat de cel de saptamana trecuta, au fost sterse la cererea proprietarei. Nu intru in detalii, sper sa nu mai fiu nevoit sa fac acest lucru.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Blog-review Buculesei.eu

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !