Blog european … DE FILME?

UPDATE: Daca orange a ales miercurea drept zi de film, eu ma supun. Asta pentru ca sigur voi fi intrebat de ce tocmai miercuri 🙂

Salutare din nou,

Va promiteam rubrici zilnice . Si incerc sa ma tin de cuvant. Astazi, miercuri, e zi de filme. Inainte sa trec la analiza vreunui film (in articolul viitor asta), sa vedem, pe scurt, ce voi face in aceasta rubrica. Pai:

1. Voi scrie de cate un film care m-a impresionat. Nu, niciodata nu am scris review-uri si nu veti gasi asa ceva la mine. Pur si simplu scriu ce m-a impresionat(iar impresionatul poate fi si negativ).

2. Voi scrie chestii generale despre filme (gen de ce-mi plac filmele romanesti, indiene, etc, am mai scris despre asta pe blogul vechi sau ca guest-uri, voi relua ideile si voi imbogati argumentatia, daca voi simti nevoia). Apropo de asta, am un articol, cred ca azi, dar pe seara, il postez. Il dadusem unei bloggerite cinefile, din pacate nu mi-a raspuns nici pana acum. Daca doreste un alt guest de la mine, sa ma contacteze (nu dau link catre ea).

3. Voi scrie impresii de la experientele mele cinefile (un cinema nou poate, o promotie noua, ceva).

Deci da, voi scrie despre filme. Ce vreau sa subliniez: miercurea NU va fi zi exclusiva de filme. Doar ca voi avea CEL PUTIN 1 articol cinefil. Astazi insa este o exceptie si voi avea o zi exclusiv cinefila :)Ma rog, unele articole vor aparea cand eu voi fi pe bune la film 🙂 Ideea e insa ca despre filme voi scrie DOAR miercurea. Daca de exemplu ajung azi la 11 jumate acasa si vreau sa scriu despre filmul pe care tocmai il vazui, am 2 variante: ori postez atunci si apare AZI, ori programez PENTRU SAPTAMANA VIITOARE. Sa fie o oarecare ordine si un oarece program pe blog 🙂

Sper ca v-am incitat indeajuns de mult.

Salutari CINEFILE tuturor 🙂

ps: Urmeaza un articol despre un film … japonez 🙂

2 thoughts on “Blog european … DE FILME?

  1. Pingback: Homepage

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !