Blestemul vrajitoarei si munca in echipa

Blestemul vrajitoarei si munca in echipa

 

Am vizitat 72 de camere de evadare. Daca al meu calcul e corect, acesta este numarul actual al camerelor. Fiind in atatea, comparatiile sunt inevitabile. Chiar voi scrie un articol in acest sens, unul in care sa arat ce apreciez la camere si sa fac niste topuri (nu am un singur top, veti vedea de ce). Pana atunci, va mentionez faptul ca apreciez ORIGINALITATEA oricarei camere de evadare in care intru. Pe romaneste: o camera este utila atat timp cat vine cu ceva nou. Acel nou poate fi o tematica noua, poate fi o abordare noua sau poate fi, de ce nu, un lacat nou.

Cei de la The Codex au, cu siguranta, cele mai inovative camere. Pana acum fusesem la ei pentru challenge room (concept nou, introdus de ei) si la Secret Society (o camera de unde nu trebuie sa evadezi, ci una in care trebuie sa urmezi un ritual).

La Secret Society am fost cu alta echipa. Si-am facut un frumos record.

La a treia mea vizita la The Codex am fost pentru a inlatura blestemul vrajitoarei abatut asupra orasului. Camera The Curse este, din nou, una plina de noutati. Va zic aici doar 3 dintre noutati, pe restul le veti descoperi singuri:

1. Exact ca la Secret Society, scopul nu este gasirea unei chei finale. Trebuie gasita reteta vrajitoarei, doar asa orasul poate fi salvat.

2. Echipa nu intra toata din prima. Si de aici pot aparea PRIMELE probleme. Din echipa va intra, la inceput, o singura persoana. Cum alege echipa acea persoana? In cazul nostru am votat si am trimis singura fata din echipa, pe Ana. La alte echipe, insa, acest lucru s-ar putea dovedi problematic. Se poate ajunge chiar la tragere la sorti. Noi am fost printre primii care am testat camera, asa ca nu pot spune nimic despre ce metode au ales altii.

3. In camera, pe langa scopul principal al echipei, mai exista si un scop secundar: supravietuirea personala. Pe scurt: exista niste sticlute cu potiune pe care trebuie sa le ai la final pentru a supravietui. Acum, exista posibilitatea (cum s-a intamplat la noi) ca unul sa gaseasca mai multe sticlute. Personal gasisem doua. Pana spre final le-am tinut in buzunar si nu spusesem nimanui ca le am. Banuiam ca si altii or avea, dar, cumva, in paranoia mea, imi imaginam cu unul dintre cei care nu au va incerca sa mi-o fure. Am dat potiunea in plus unui alt membru, lui Marin, dar m-am asigurat ca ceilalti nu afla. Ma simteam, cumva, nesigur ca acea potiunea va ramane in buzunarul meu pana la iesire. Eram mandru de mine la final, cumva pe mine ma satisfac mai mult succesele personale decat cele de grup. E drept, am iesit cu totii intregi, dar nu despre asta e vorba.

Timpul nostru nu a fost printre cele mai bune, depasind 80 de minute pana la evadare. Nu stiu de cat va fi camera, cica 80 sau 90 de minute. Cat de grea este, cat de misto este si ce timp veti scoate voi astept sa-mi spuneti.

Blestemul Vrajitoarei

Eu va spun doar c-as fi tare curios sa urmaresc niste echipe de corporatisti, este tipul de camera care poate, intr-o egala masura, sa uneasca ori sa desparta niste oameni.

Despre experienta noastra cu blestemul vrajitoarei au mai scris Malaezu si Alin. The Codex sunt gasibili pe site-ul lor oficial, pe facebook, iar offline adresa lor este Matasari 21. Recomand cu incredere toate cele 3 camere ale lor in care am fost, fiecare fiind unica in felul sau. Salutari MAGICE tuturor!

4 thoughts on “Blestemul vrajitoarei si munca in echipa

  1. Pingback: Blestemul vrajitoarei si munca in echipaBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !