Blestemul lui Tutankhamon

Blestemul lui Tutankhamon

 

Tin minte ca prin generala aflasem de cineva ca pleaca in Egipt. Nu stiam eu prea multe despre piramide, dar stiam ca la moda este sa spui ca te duci sa dezlegi misterul piramidelor. Pe mine tot timpul ma pufnea rasul, insa fiecare are dreptul sa viseze.

Apoi am aflat despre Blestemul lui Tutankhamon si, cumva, am inceput sa cred in el. Oricum tind sa dau crezare acestor pseudo-credinte mai mult decat credintelor reale.

Bolthaus

Si pentru a ramane in perioada scolii generale, pot spune ca daca as fi fost acum elev in clasa a VII-a si as fi aflat ca exista UN JOC de evadare numit Blestemul lui Tutankhamon m-as fi revoltat. Ceva din mine mi-ar fi zis ca as risca sa ma atinga blestemul. Noroc ca nu mai sunt la varsta aia, chiar daca unele superstitii mi-au ramas.

Asadar, am fost joi seara la camera de evadare numita Blestemul lui Tutankhamon, aceasta fiind, pentru mine, a treia camera cu specific egiptean dupa Piramida de la Puzzle Rooms si mormantul egiptean de la Decod3Rooms. Sa va zic trei idei despre camera Blestemul lui Tutankhamon:

Din camera celor de la Puzzle Rooms am ramas cu aceasta poza MINUNATA! 🙂

1. Pare mai grea decat celelalte. Asa ca daca sunteti pasionati de Egipt si vreti sa le terminati pe toate 3, va recomand sa puneti Blestemul lui Tutankhamon pe ultimul loc. Celelalte 2, ca greutate, sunt cam la egalitate.

2. Are parte de un final extrem de misto 🙂 Eu zic sa va chinuiti sa-l terminati nu doar pentru a castiga, ci mai ales pentru final. Nu poate fi spus, nu poate fi explicat, trebuie TRAIT!

3. Puteti apela la 3 indicii, pe care le cereti sunand din Clopotel. Clopotelul acela are, iarasi, iz de scoala pentru mine, asa ca ne intoarcem de unde am plecat. 🙂

Despre aventura in aceasta camera au mai scris, pana acum: Serban, Malaezu si Alin.

Blestemul lui Tutankamon Internet Explorers

Cei de la BoltHaus, unde gasiti aceasta camera numita Blestemul lui Tutankhamon, vor mai deschide inca o camera, cu tematica Mayasa. Abia astept s-o joc.SalutarI EVADATOARE tuturor!

Comments

comments

2 thoughts on “Blestemul lui Tutankhamon

  1. Pingback: Uşor cu piramida pe scări! | Pe Ape Tulburi
  2. Funny poza :)) O avem si noi programata pentru vineri, deci nu prea mai putem da inapoi in ciuda recomandarii tale de a schimba ordinea!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !