Blesteme feministe …

Despre feministe am mai scris pe blog, acesta sau cel vechi. Despre faptul ca acum sunt la Predeal, la o scoala de vara, iarasi am mai scris. Acum vine si legatura dintre feministe si scoala de vara? Pai treinarita este … feminista. La anul va fi feminista cu diploma, ea urmand sa termine masterul de feminism de la SNSPA. Cum, nu stiti de acel master mirobolant atat de util? Absolut toti absolventii isi gasesc loc de munca …

Culmea, tipa e desteapta (desi e blonda …). Si tot ca o culme, pare de-o varsta cu mine. Si are si simtul umorului. Bineinteles, eu cand dau de feministe, ma apuc de misto. Stiu doar 2 bancuri cu feministe, dar na, bune si alea. Pana una alta, hai sa le zic si voua :

O feminista urca in autobuz. Se inchid usile, un barbat se ridica. E impins instant inapoi :
– Sunt femeie la 40 de ani, pe picioarele mele, si nu am nevoie sa-mi cedezi locul.
Urmeaza alta statie, coboara si urca lumea, se inchid iar usile. Barbatul da iar sa se ridice, iar e impins de feminista:
– Domnule, ti-am mai spus, sunt femeie de 40 de ani, pe picioarele mele, si nu am nevoie de locul unui barbat porc si misogin.
Urmeaza alta statie, coboara, urca lumea, barbatul iar vrea sa se ridice. Iar e impins de feminista. Feminista isi incepuse discursul ei, dar e intrerupta de barbat:
– Auzi cucoana, sa te ia dracu’ pe tine cu tot feminismul tau cu tot. Eu trebuia sa cobor d-acu 2 statii.

I le-am zis si treinaritei. Pe care o cheama Mihaela Iancu.

Si asta nu e tot. Am mers apoi la o terasa, la Trei Brazi. Eram la masa si ne-am apucat de Mafia. Jocul ala in care omori oameni nevinovati noaptea. Pic si io killer . Din start Mihaela m-a suspectat. Fara ca eu sa fi apucat sa spun ceva. Era politista, si apoi m-a si verificat. Iar eu , din acest motiv, dar si din altele, am scos-o din joc. S-a ofticat. A plecat de la masa. Apoi am renuntat la Mafia si ne apucasem de altceva. Dupa vreo 20 de minute, banca pe care eram eu s-a rupt banca pe care eram. Si s-a si varsat cafeluta de pe masa. Lumea baga tot felul de motive: ba ca era trunchiul putrezit (era banca din aia de lemn, pusa pe trunchi, in natura cica), ba ca eu sunt un om cu greutate, ba o colega cica din cauza ei. De fapt lucrurile sunt clare: blesteme feministe! Asta e adevarul si numai adevarul.

Despre scoala de vara (de fapt, universitatea de vara) voi mai scrie. Cateva articole bune voi scrie. Am ce povesti.

Salutari (anti) feministe tuturor!

 

update: bagam si o poza frumoasa ­čśë

 

ps2: articolul e scris de pe laptopul ei.

9 thoughts on “Blesteme feministe …

  1. aa.vezi ca toate atre trei poze de la inceputul blogului sunt facute de mine..si cer drept de autor:)

  2. Te contrazic: poza din mijloc e poza facuta de fotograful oficial la festivitatea de absolvire. Celelalte 2 da, ale tale sunt.

    Iar de la tine ma asteptam la altceva… scandal, cearta, omor … si tu NIMIC!

  3. Pingback: Leapsa deconsiparii | Probiu.ro
  4. Pingback: Portocala

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !