Blended

Blended este inca un film cu Adam Sandler. Ce rost are sa merg sa-l vad, are aceleasi glume ca acum 20 de ani …

Blended este o comedie americana usoara, nu ai nimic de invatat din ea …

Blended este o comedie cu glume expirate …

Ce au in comun toate cele 3 afirmatii? Pai faptul ca au fost facute de cei care NU au vazut filmul. Sunt din ce in ce mai multe persoane care eticheteaza un film fara sa-l vad. Criteriile sunt diverse: trailerul, distributia, regia („asta e regizat de o femeie, n-are cum sa fie bun”), afisul.

Blended – Din greseala impreuna NU este deloc asa:

Adam Sandler pare acelasi datorita vocii sale. Glumele sale, ca si cele din film, sunt insa proaspete si originale.

– Termenul de comedie americana usoara este relativ, insa pot spune ca ai ceva de invatat din Blended. Nu va dezvalui ceva, va las pe voi sa descoperiti.

– Glumele nu sunt deloc expirate.

In plus, filmul sta foarte bine din punct de vedere vizual, propunandu-ne o incursiune in Africa de Sud. Safari si muzica africana – o combinatie reusita.

Singurul lucru care poate deranja este durata, lumea accepta cu greu faptul ca o comedie poate avea aproape 2 ore. Poate, totusi, unora le va da de gandit aceasta durata: n-o insemna ca nu e o comedie usoara si banala?

Ca sa fac un joc de cuvinte, dupa filmul Blended – Din greseala impreuna veti constata ca nu ati ajuns … din greseala. Sau, daca ati facut-o, este o greseala placuta ­čÖé

Blended este o comedie buna, mult diferita de precedentele filme ale lui Adam Sandler. Glumele sunt diferite (au disparut, aproape in intregime, cele necioplite, specifice actorului principal), iar acum a fost adaugat, ca incredient in plus, romantismul. Merita sa-i dati o sansa ­čÖé

Blended – Din greseala impreuna, cu Adam Sandler cap afis, este de astazi in cinematografe, fiind distribuit in Romania de MediaPro Distribution. Vizionare placuta si salutari CINEFILE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Blended

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !