BizCamp 2012. Hotel Caro.

Despre BizCamp 2012 si prima zi de acolo am scris deja. Si voi mai scrie probabil si dupa ziua de azi.

Insa in articolul precedent promisesem ca voi scrie cateva cuvinte despre Hotel Caro. Nu d-alta, dar acolo se desfasoara conferinta. Noroc cu astfel de chestii, ca altfel n-as cunoaste niciun hotel bucurestean.

Asadar, ajung eu la Stefan cel Mare, fug dupa un tramvai 5 (ma astepta de fapt) si intreb pe cineva. Mi se spune ca trebuie sa cobor la statia Verdi. Da, tramvaiul 5 este unul foarte cult, are statii cu nume de compozitori. Niciunul roman ce-i drept, dar cultura adevarata nu tine cont de nationalitate, nu-i asa?

Unde am coborat nu era chiar cel mai aproape. Am mers aproape o statie pe jos. Ajung in sfarsit la locul cu pricina. Si sunt intampinat de un hotel foarte scund. Si cum e pus acolo, nitel sub pod, iti da o senzatie de casa a piticilor. Nu e neaparat de rau, dar asta e senzatia.

Ajung eu acolo, mi se zice ca am ajuns prea devreme, asa ca ma duc pe terasa. Eram la subsol, dar am putut iesi pe terasa. Foarte misto, ca terasa e efectiv sub poda. E o priveliste superba, vezi lacul, te uiti in sus la oameni. Exact ca la o casa a piticilor (sau un bordei ceva). Asta imi amintea si de facultate: unele cursuri le aveam la subsol(demisol de fapt) si erau niste ferestre mici. Se vedeau doar picioarele oamenilor. Era o senzatie destul de ciudata, dar pentru unii o experienta interesanta.

Pacat ca vremea de afara nu ne ajuta foarte mult. Acolo e marfa rau vara.

Altceva: la intrarea efectiva, cat am avut timp s-o vad, erau IPAD-URI GRATIS. Nu am stat sa intreb, dar probabil pentru cei cazati la Hotel. Sau poate il folosesti doar acolo. Si ma intreb: de ce ipad si nu laptop? Si de ce tableta doar de la Apple? Trista faza.

Inca ceva despre Hotel: au umbrelute cu Pepsi afara pe terasa, insa la BizCamp 2012 sponsor este … Coca-Cola. Care are si un workshop astazi. Ma gandesc ca ar fi o idee buna sa tina workshopul afara, langa umbrelutele pepsi.

Per total, un hotel misto (are 4 stele, ca uitai sa zic asta) si imi pare bine ca se tine BizCamp 2012 aici. De altfel, mi-as dori ca fiecare conferinta/summit sau cum s-o mai numi ele sa se in locatii diferite. Sa vad si eu hotelurile capitalei.

In final, vreau sa anticipez o intrebare de hater: la ce e util acest articol? Pentru ca principalul detaliu la un hotel nu este sala de conferinte ori terasa. Nu. Pe oameni ii intereseaza cum arata camerele. Trista viata: n-am cum sa spun asta. Dar poate intereseaza pe altii care vor sa organizeze evenimente. Poate vor sa stie cat de bine s-au simtit participantii la un hotel sau altul. E important si asta, nu? Zic …

Gata deci si al doilea articol despre BizCamp 2012. Al treilea va fi si ultimul. Si va fi azi sau maine, depinde cum ajung acasa.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

ps: Dupa BizCamp 2012 urmeaza ZileleBiz 2012!

Comments

comments

2 thoughts on “BizCamp 2012. Hotel Caro.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !