Evadare din Biroul lui Dracula

Evadare din Biroul lui Dracula

 

Cum va ziceam si-n trecut, exista cateva tematici pe care le-as vrea neaparat la un Escape. Va ziceam asta la Matrix, dar acest lucru este valabil si la Dracula. Astept demult o camera a lui Dracula, nu neaparat una sa te bage in sperieti, desi n-as zice nu, cat una care sa te aduca in atmosfera acelor timpuri. Te poti simti bine intr-o camera fara sa iesi de acolo tremurand.

Si am fost la … Biroul lui Dracula de la Next-Escape. Povestea este un pic SF: sunteti trimisi inapoi in timp, in anul 1474, in biroul domnitorului Vlad Tepes. Acesta este plecat din biroul sau timp de 1 ora, asa ca puteti zabovi acolo maxim 60 de minute.

Next Escape

Trei aspecte interesante despre Biroul lui Dracula:

1. Muzica este extrem de misto. Nu te baga in spital, nu este infricosatoare, dar este extrem de bine aleasa.

2. Legatura ta cu prezentul este data de wakie talkie, modalitatea prin care ceri indicii. Vad ca din ce in ce mai multe camere prefera aceasta metoda. Pare a fi mai eficienta.

3. Puzzle-ul final este foarte greu, dar este foarte inteligent. Necesita inteligenta peste medie si atentie. Noi l-am rezolvat cu indiciu, altfel greu ne-am fi prins.

Per total, Biroul lui Dracula este o camera interesanta, cu puzzle-uri inteligente, care te introduce in atmosfera acelor timpuri. Este, insa, parca prea cuminte, de la Dracula asteptarile erau, vizavi de senzatii, mult mai mari. Dupa Biroul lui Dracula mi-as dori o camera mai hard, o continuare, sa vedem, eventual, locul unde oamenii erau trasi in teapa. Ideal ar fi, bineinteles, amenajarea unei camere in Castelul Bran. Visez prea mult? 🙂

Per total, insa, nu veti lua teapa daca veti merge in Biroul lui Dracula 🙂

Echipa Internet Explorers s-a intors la timp in prezent, numarul victimelor fiind 0. Poza de final este un amestec de trecut si prezent, va las pe voi sa va pronuntati.

Biroul lui Dracula

Biroul lui Dracula al celor de la Next-Escape se gaseste pe Bulevardul Corneliu Coposu, la numarul 51, aproape de La Scena – Teatrul Arca. Salutari LIBERE tuturor! 🙂

Comments

comments

4 thoughts on “Evadare din Biroul lui Dracula

  1. Pingback: Evadare din Biroul lui DraculaBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: Escape Room 2 - sau... D'ale lui Dracula - Morosanu

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !