Bine ai revenit, Dan Diaconescu!

Salutare tuturor,

Ieri a fost ziua amicului meu Andrew (invidios de felul lui, dar il iert, ca e baiat bun), deci n-am fost acasa seara. Daca as fi fost, cu siguranta m-as fi uitat la OTV. Da, eu sunt printre cei carora nu le e rusine sa se uite la OTV ci dimpotriva, chiar se mandreste cu asta. Noroc cu netul, ca exista fragmente din emisiune pe net. Ce emisiune? Pai emisiunea unde invitat a fost CRIN ANTONESCU!

Va dau un mic fragment (atat am gasit momentan):

Cu o seara inainte, in aceeasi emisiune a fost prezent Traian Basescu.

Emisiunea cu Basescu am vazut-o partial si sincer mi-a placut. Nu-mi place omul politic Traian Basescu si chiar voi vota pentru demiterea lui. Discutia aici este legata de MODERATORI! Si zic clar si raspicat: DAN DIACONESCU ESTE MODERATOR! Este mult peste Turcescu, mult peste Gadea! Si spun sincer: MI-ERA DOR de Dan Diaconescu. Ziaristul, nu omul politic. Mi-era dor de OTV ca o tribuna adevarata a poporului. Un loc unde sunt invitati TOTI politicienii, un post altfel mai apropiat de opozitie decat de putere (oricare ar fi opozitia ori puterea). Un post unde pe vremuri veneau oameni politici care nu aveau acces in alte parti(Vadim Tudor, Becali si, de ce nu, Traian Basescu, primarul capitalei, Emil Constantinescu, devenit deodata neinteresant pentru restul televiziunilor).

Dan Diaconescu este moderator. Si unul bun. El s-a afirmat ca ziarist si ziarist trebuia sa ramana. Incercarea lui de intrare in politica s-ar putea sa-i aduca un post de parlamentar (cu imunitatea aferenta), dar cu ce costuri? Nu stiu legat de bani ce si cum (cat a primit, cat plateste) si nici nu ma intereseaza. Eu sunt telespectator si-mi doresc cat mai multe emisiuni de genul. Ca Basescu ori Antonescu si-au platit aparitia la OTV iarasi nu ma intereseaza. Desi, sincer vorbind, daca tot ai dat bani, nu ai cere si exclusivitate? Adica tu Basescu dai bani pentru ca pe burtiera sa scrie ca ziua urmatoare vine adversarul tau politic? De ce ai face asta?

Repet, intre Gadea, Cristoiu, Turcescu si Diaconescu, il prefer clar pe ultimul. Nu, nu mi-e rusine sa spun ca ma uit la OTV. Ca nu ma uitam la cazul Elodia-Cioaca ori la Sexy Braileanca e altceva. Dar cand e vorba de moderarea unei emisiuni politice, Dan Diaconescu e bun. De fapt, cum tot zice un amic, „aia e meseria LUI”. Da, meseria lui Dan Diaconescu este de ziarist. Undeva, candva, probabil isi va da seama ca lumea il vrea si il percepe ziarist. Nu politician, nu „viitor presedinte”, nu parlamentar.

Salutari minunate PENTRU TOT POPORUL !

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !