Bijuterii online DE ARGINT

Despre bijuterii online am mai scris. Si probabil voi mai scrie. Magazinele de profil se inmultesc pe zi ce trece. De ce se intampla asta este lesne de banuit.

Ce mi se pare insa interesant este faptul ca in mediul online par a avea succes mai mare bijuteriile de argint. De exemplu, la magazinul BeElegant avem numai bijuterii de argint (niciun inel de aur, nici macar ratacit, toate sunt de argint; vezi AICI dovada). Oare de ce se intampla asta?

  1. Prima explicatie ar fi ideile preconcepute legate de aur. Aur = cocalari. Deci noi, ca persoane cool ce suntem, nu vrem aur. Tinerii se dau cu moda, deci hai ca argintul e cool.

  2. Argintul e mai ieftin. Argumentul poate fi combinat cu cel anterior si s-ar traduce prin celebrul proverb cu strugurii acri. Mai bine zici ca-s pentru cocalari cand tu de fapt n-ai bani de aur.

  3. Continuare a punctului anterior: argintul nu e tentant pentru hoti. Unora le-ar fi teama sa umble cu mult aur pe ei. Cunosc persoane carora li s-a furat lantul de aur de la gat. Nu se mai practica aia cu cutitu’ la gat, acum ti-l smulge si pleaca.

  4. Aur o sa am cand ma insor (adica verigheta). Deci aurul ar fi adresat persoanelor in varsta. Pe langa cocalari, bineinteles. Iar magazinele online sunt adresate in special tinerilor.

  5. Argintul face bine la sanatate, dezinfecteaza, aduce energii pozitive. Nu ma pricep la din astea, nici acei oameni care spun astea nu se pricep, dar asa au auzit. E foarte importanta zvonistica aici.

Alte argumente? Eu am ramas in pana de idei si de inspiratie?

Este irelevant (sau nu?) aici ca eu sunt fan aur. Ok, imi place aurul, mi-as dori sa vad mai multe bijuterii de aur pe site-uri. Sau poate tocmai d-aia nu le comercializeaza, sa-mi faca mie-n ciuda? Never say never ­čÖé

Salutari DE ARGINT tuturor! ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !