Bijuterii la moda

Despre onlinebijoux probabil v-am mai vorbit. Nu este nici prima nici ultima oara. Ce este onlinebijoux? Un magazin de bijuterii online, cu o gama variata de produse accesibile pentru orice buzunar.

Gasesti de toate pe onlinebijoux: bijuterii fashion, bijuterii barbatesti, ceasuri (de dama, barbatesti, unisex). De comandat am comandat de la ei, marfa mi-a venit la timp. Oricum intarzierile nu-s cauzate de magazin ci de curieri (vechea poveste: curierii care te suna cand sunt la usa blocului sau curieri care uita sa treaca p-acasa desi zisesera c-o vor face).

Magazinul are acum oferte de Paste, printre care:
– Cadou un ceas unisex la orice comanda peste 150 de lei;
– 10% discount cu codul voucher.

Acum, habar n-am daca de Paste trebuie sa luam sau nu bijuterii. Discutia asta am mai facut-o. Spun doar ca daca dorim s-o facem internetul ne e aliat, iar onlinebijoux este o solutie buna si interesanta.

Iar partea cu bijuteriile barbatesti este foarte importanta. Putine magazine comercializeaza asa ceva, iar si mai putine au categorie distincta. Vazusem zilele trecute un magazin unde bijuteriile barbatesti erau aruncate prin gramada de bijuterii de dama. Oare oamenii aia chiar doreau sa le vanda?

Da, site-ul e un element foarte important. Cum e aranjat, cat de usor gasesti produsele. Reclama e sufletul comertului. Iar un magazin online care are un site oribil si greoi este in cele mai multe cazuri evitat. Uneori e pacat, marfa e buna, preturile sunt mici. Pacat insa ca nu stiu oamenii sa si le vanda.

In final 3 chestii despre acest magazin (voi reveni cu un alt articol):
1. Are bijuterii placate cu aur si nu bijuterii de aur. Sunt mai ieftine si arata aproape la fel.
2. Are si bijuterii de argint pentru cei carora nu le place aurul.
3. Am luat o bratara de la ei si contrar „asteptarilor” nu lasa urme verzi (multe cica lasa).

Vorbesc din propria experienta, nu din auzite.

Salutari PLACATE CU AUR tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !