Bijuterii de la baieti

Bijuterii de la baieti

 

Vine 14 februarie. Deja va ganditi ce cadou veti face persoanei dragi. De asemenea, deja va ganditi ce cadou VETI PRIMI de la persoana draga. Faceti, eventual, un top: cine v-a adus cele mai multe cadouri. Si cele mai frumoase. Dar cele mai urate? Ori cele mai inutile?

Printre cele mai intalnite cadouri se numara bijuteriile. Si aici vin problemele. Ori situatiile amuzante. DE AMBELE PARTI… Sa le luam pe rand:

1. Aveti atatea bijuterii incat nu mai stiti de la cine le-ati primit. Lucrul acesta este extrem de nasol, pentru ca EL s-ar putea sa stie ce v-a luat. Asta inseamna ca in loc sa-l laudati PE EL pentru gusturile sale, veti lauda un fost. Sau un viitor. Nu, nu insist pe tema asta. Ideea e simpla: aveti prea multe bijuterii. Si va incurcati in ele. E drept, multe ISI DORESC astfel de probleme. Dar nu tot timpul va veti descurca intr-o astfel de situatie. Si as zice ca e o problema si in sens invers: daca TU i-ai facut EI prea multe cadouri, nu vei mai stii CA E DE LA TINE ori CU CE OCAZIE i l-ai facut. Pentru tine e la fel de nasol.

2. Sunteti atat de ambitioasa incat veti da inapoi bijuteriile primite de la tip atunci cand va veti desparti. Sunt acele femei care nu vor sa mai aiba nimic de la gagiu. S-au certat grav si vor, pur si simplu, sa se desparta de tot ce are legatura CU EL. Putine fac chestia asta. Apoi vin problemele pentru baiat: el ce face cu bijuteriile? Le va da urmatoarei sau le va arunca? Sau le va vinde? Sau… ?

3. Aveti bijuteriile sortate pe cel care le-a daruit. Si va faceti calcule: de la X am ramas cu 2 inele argint lafemmecoquette, de la Y am 3 modele inele de argint de la acelasi magazin, de la Z am un singur inel, dar e de aur. Pentru asta aveti nevoie de o memorie buna. Si de un materialism iesit din comun.

4. Exista barbati care iau un anumit model de inel tuturor. E un fel de pecete personala. Lasa fiecareia acelasi model de inel. Foarte misto idee, nu? Le va recunoaste pe strada sau prin alte parti dupa aceasta pecete. Si nu doar el: se va duce vestea astfel incat altii vor exclama: Ai fost cuplata cu X? Ca vad ca ai modelul ASTA de inel! Si cica sunt cazuri reale, nu doar in filme se petrece asta.

5. Ca barbat, ai o mare problema: vei fi comparat. Inelul luat de tine e mai ieftin decat cel luat de precedentul? Nasol, esti zgarcit. Daca, insa, ridici prea sus standardele, s-ar putea sa ai o problema in viitor.

Asadar, sa ne intelegem: regula este cea din titlu, bijuterii de la baieti. Insa probleme au si ei, si ele. E drept, nu am vorbit despre situatia in care EA ii daruieste LUI o bijuterie. Prea putini barbati poarta bijuterii, prea putine femei fac astfel de cadouri. Prea mult conformism as zice eu.

Acum inchei acest articol cu un sfat: atentie ce bijuterii cumparati. Iar fetelor: tineti minte ce bijuterie v-a luat. Purtati-o ulterior pentru a-i face pe plac. Mai ales intr-o situatie speciala, in care el va iesi bine (uitati ce gusturi bune a avut).

Femme Coquette

Articolul Bijuterii de la baieti este scris pentru magazinul online de bijuterii LaFemmeCoquette.Ro. Salutari BLOGOSFERICE tuturor si spor la cumparaturi!

 

Comments

comments

One thought on “Bijuterii de la baieti

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !