Bijuterii de argint la super-preturi

Aurul e scump, inoxul e kitchos. Ati mai auzit replicile astea, nu? Unii ar zice: si de cate ori. Totusi, ar completa altii: si argintul e scump. E si el metal nobil, deci are si el pretul lui. Destul de ridicat cica. Dar noi vrem argint (noi vrem pamant ziceau taranii la 1907, noi vrem argint zic orasenii in 2013). Ce este de facut?

Pai putem incerca sa cumparam bijuterii placate cu argint . Care ar fi avantajul lor fundamental? Pai ar fi 3 avantaje:
1. Arata precum o bijuterie de argint. Daca e bine lucrata n-o sa se vada in veci diferenta dintre una de argint masiv si una placata cu argint.
2. Argintul e mai dur, deci poate fi mai greu lucrat. Daca e doar placata cu argint bijuteria aceea poate avea diverse forme. E de bine, nu e deloc de rau: putem sa avem bijuterii unicat. Nu-i asa ca ne-am saturat de bijuteriile de serie pe care le vedem pe toate drumurile?
3. Argumentul cel mai important: sunt mai ieftine. Noi de ce am vrea argint masiv? Cum ar zice un amic de-al meu: fac acelasi lucru! Si chiar fac, la dracu’! Argint masiv sau placat cu argint, bijuteriile alea fac fix acelasi lucru.

Dupa ce v-ati decis asupra acestor lucruri, eu va sfatuiesc sa incercati sa luati bijuterii online .Imi par mai sigure.

Salutari ARGINTII tuturor ­čÖé

ps: Nu e bine sa risti sa nu-ti ajunga la timp cadourile de Sf Valentin cand ai posiblitatea sa comanzi cadouri prin intermediul magazinului OnlineBijoux. De ce sa risti sa comanzi ceva care sa nu-ti placa? Mergi pe 100% daca comanzi de pe OnlineBijoux, magazin care pune accent pe calitate si relatia cu clientii

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !