Bijuterii, bijuterii si iar bijuterii

Magazinele online au asaltat internetul. Tinde sa devina la moda sa cumperi dintr-un magazin online. Cumparaturi in magazine „offline” (doamne, ce termen) mai fac doar mosii . Ma rog, conservatorii.

Pe langa „clasicele” magazine de electronice si electrocasnice online, acum incep sa se afirme magazinele de bijuterii. Fie ca vorbim de bijuterii argint ori bijuterii placate cu aur , pe site-ul OnlineBijoux gasim de toate. Si, in mod surprinzator, gasim si bijuterii barbatesti. Asta in ciuda stereotipiei cum ca barbatii n-ar trebui sa poarte bijuterii.

Aceste bijuterii sunt placate cu aur de 18k, dar sunt la un pret uimitor de bun. Diversitatea este foarte mare, putand alege dintre zeci de modele.

De asemenea, aici gasim si ceasuri, atat de dama, cat si barbatesti. De asemenea, gasim si ceasuri pentru copii, in cazul in care dorim sa cumparam asa ceva.

Ma gandeam, uitandu-ma pe lista d-acolo, ca ar merge sa fac cadou ceva d-acolo. Pe bune: de multe ori sunt in pana de idei la cadouri. In cele mai multe cazuri ocoleam bijuteriile pentru ca le consideram prea scumpe. Ori ca au o insemnatate prea speciala. Cum as putea, de pilda, sa fac cadou unei amice un inel? E clar ca acel cadou va fi interpretat diferit. Totusi, o bratara sau un lant se potrivesc.

Orice ai dori sa iei, pentru oricine, prieten, prietena, copil, OnlineBijoux este locul ideal. O sa le fac o vizita (virtuala) cat de curand si o sa prezint produsul aici pe blog.

Salutari STRALUCITOARE tuturor!

ps: Acum cat timp ati cumparat ultima oara bijuterii pentru prieteni?

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !