Benitez NU este antrenor de top!

Benitez NU este antrenor de top!

 

Scriam acum nu mult timp un articol despre Claudio Ranieri. Acesta a facut praf nationala Greciei, o nationala care acum 11 ani castiga Campionatul European. Multi au sarit sa-i ia apararea, spunand ca nu e vina lui in totalitate.

Acum voi vorbi depre alt antrenor supra-evaluat, un antrenor care a avut pe mana echipe mult mai mari. Acesta este Rafa Benitez. Din vara este antrenorul uneia dintre cele mai importante echipe din lume, Real Madrid.

Benitez Inter

Nu demult, a fost antrenorul lui Inter Milano, acesta venind imediat dupa tripla istorica reusita de Mourinho.

Problema mea este ca tin cu cele 2 echipe. M-am bucurat enorm de succesul Interului, am savurat fabuloasele inclestari cu Barcelona din care Interul a iesit invingatoare.

Pe atunci Interul era, mai mult decat oricand altcandva, o echipa. Mourinho a plecat in glorie la Real Madrid, lasandu-i locul lui Benitez.

Care Benitez a reusit sa strice complet ce se construise cu migala. Ce-i drept, dupa un sezon ca acela era clar ca urma reculul, dar jocul era departe de cel practicat cu cateva luni in urma. Se facusera petitii si pagini pe facebook care cereau demiterea lui Benitez. Acesta devenise cel mai urat om de la acea echipa. A plecat fara sa fie regretat de nimeni.

A mai trecut si la Napoli, unde desi avea un lot interesant nu a reusit nimic. Absolut nimic.

In mod uimitor, in vara i s-a dat pe mana un lot de 5 stele precum cel al Realului. Predecesorii sai au fost Mourinho si Ancelotti.

Rezultatul de aseara, 0-4 cu Barcelona, nu ma mira. Ce ma scoate din minti este, insa, alt lucru: dupa fiecare dezastru, Benitez primeste pe mana o noua echipa buna. In loc sa iasa complet din circuitul marilor echipe, asa cum a iesit, de exemplu, Hector Cuper, el ramane acolo, de fiecare data gasindu-se alta echipa dispusa sa-l angajeze.

Glume Real Madrid

A ajuns la Real pentru ca e localnic, de parca o infrangere cu un localnic pe banca e mai dulce decat una cu cine stie ce portughez ori italian la conducere.

De fiecare data este altcineva de vina, el ar juca la fel, el nu este niciodata vinovat, cu siguranta EL o va scoate la capat. De fiecare data cere rabdare, de fiecare data el vrea sa munceasca, insa nu e lasat.

Benitez Liverpool

Benitez NU este antrenor de top, insa are niste impresari foarte buni. Are o imagine buna, el de fiecare data va fi pe lista marilor echipe. O revenirea precum cea a lui Liverpool din acea celebra finala poate fi facuta doar de antrenori mari, nu-i asa? 🙂

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !