Beneficiile deosebite ale vilelor din Golful Santa Maria pentru potentialii locuitori!

Golful Santa Maria Constanta

Ati auzit de Golful Santa Maria din Constanta? Eu auzisem ceva, nu foarte multe, asa ca am zis sa fac niste sapaturi. Am primit si un raspuns oficial, adica randurile de mai jos. Zic ca s-ar putea sa se vi se dovedeasca utile ­čÖé

 

Tarmul Marii Negre este un loc aparte de care noi romanii putem profita la maxim. Un loc inedit, zona pe care se intinde tarmul creeaza o priveliste inedita atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii.

Daca doriti sa va mutati definitiv mai aproape de mare, ca o recomandare puteti accesa https://santamariabay.ro. Cu o dorinta de apreciat ce vizeaza crearea proprietatilor imobiliare in Romania si Italia intr-o maniera unica, santamariabay.ro a dat nastere unui cartier rezidential in stil mediteranean autentic, cu arhitectura traditional italiana – in Constanta.

Pentru a crea constructii de lunga durata, acestia pun accent deosebit pe maiestrie, detalii si calitatea materialelor. Vilele sunt create pentru a reprezenta pentru fiecare locul in care va puteti relaxa, pentru a lua o pauza de la stresul cotidian. Locatia in sine, dar si stilul aparte a acestora va ofera cadrul perfect in care puteti crea amintiri placute.

Golful Santa Maria – complexul rezidential la standarde inalte si confort sporit

Complexul construit pe malul marii cuprinde trei tipuri de vile, ce vor satisface chiar si cerintele celor mai exigente persoane. Toate aceste vile din golful Santa Maria sunt realizate cu materiale italienesti, dupa stilurile mediteranene si o atentie aparte asupra detaliilor.

  1. Vila tip A

Construita pe o suprafata de teren de cca 430 mp, cu 3 etaje, aceasta tipologie este cea care prezinta cel mai mare spatiu. Accesul de la un etaj la altul se poate face atat prin intermediul scarilor interioare, cat si a ascensorului.

La parter se afla un hol spatios, o zona in care se poate servi masa, o bucatarie, o baie pentru oaspeti si nu numai. Mansarda are si numeroase avantaje doarece este este configurata ca un apartamant. Etajul are trei dormitoare, fiecare cu baie proprie, spatiu de depozitare si balcoane.

  1. Vila tip B

Vilele din aceasta categorie au o suprafata de cca 320 mp, iar facilitatile sunt asemanatoare cu cele a vilelor de tip A. Comunicarea intre etaje se realizeaza prin intermediul scarilor interioare si este recomandata pentru cupluri si familiile cu mai putini membri.

Primul eraj are doua dormitoare cu baie privata, terasa proprie. Mansarda se prezinta exact ca si la tipul A de vile. Parterul dispune de un hol spatios, cu bucatarie, spalatorie, veranda inchisa si nu numai. Prezinta acelasi stil pe toate cele trei etaje: parter, etaj si mansarda.

  1. Vila tip C

Aceste vile au o suprafata de cca 320 mp, fiind dispuse pe trei nivele: parter, un etaj si mansarda. Sunt situate in stanga intrarii principale a complexului si dispun de un parter ce contine un hol spatios, spatiu de servit masa, o bucatarie si altele pe site mentionate. La fel ca in cazul vilelor de tip A si B, mansarda este asemenea unui apartament, fiind compusa dintr-un dormitor, baie, bucatarie, sufragerie si zona de servit masa.

Acestea sunt perfect concepute pentru a oferi un confort sporit, fiecare dintre acestea dispunand de gradina exterioara privata si nu numai. Mai multe informatii privind detalii despre aspect, inchiriere sau cumparare se pot obtine accesand https://www.santamariabay.ro/vile-de-vanzare-constanta/.

 

Cam atat despre Golful Santa Maria din Constanta. Cu proxima vizita pe litoral, il voi vizita personal. Revin, deci, cu detalii ­čÖé

2 thoughts on “Beneficiile deosebite ale vilelor din Golful Santa Maria pentru potentialii locuitori!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !