Bella si Cavalerul fara nume

Bella si Cavalerul fara nume

 

 

Majoritatea femeilor s-au visat printese cand erau mici. Nu doar povestile copilariei sunt de vina, ele doar intaresc ceea ce femeile au deja: dorinta de a fi centrul universului. Unora le trece la maturizare, altele viseaza si la batranete. Unele, mai putin sincere, nu vor sa recunoasca asta.

Nu conteaza cum arata ori cum se comporta, slaba sau grasa, inalta sau scunda, tocilara sau pitipoanca, fiecare femeie viseaza sa fie salvata de un print providential. Nu ma intrebati de CINE ar trebui ele salvate, ca nu stiu sa va raspund. Intrebati-le pe ele.

Bella si Cavalerul fara nume Poster

Este o zicala, unii zic misogina, eu as spune realista: daca vrei sa minti cumva un femeie, baga-i o poveste cu printi si cavaleri si te va crede. Sau nu te va crede, dar te va aprecia pentru talentul de povestitor. Cum spunea Diana Dumitrescu intr-un celebru film romanesc: Iesi afara in secunda asta si revino cand ai chef sa-mi spui adevarul..Sau MINTE-MA FRUMOS!

Spunand povesti cu cavaleri si printeste poti sa-ti minti nu doar gagica, ci si sora. Si ea te va crede. Si ea se viseaza printesa. Cam despre asta este vorba in Bella si Calaverul fara nume. Este vorba de un frate si o sora, Donnie si Annabella, care locuiau singuri si care nu aveau pe nimeni. Parintii murisera, iar prieteni nu aveau. Aparentul echilibru se rupe atunci cand in viata Annabellei apare Philip. Datorita lui incepe sa iasa la iveala ADEVARUL. In ce a constat acel adevar, cum va reactiona Annabella si cu ce se ocupau, de fapt, Donnie si Annabella, va las pe voi sa descoperiti.

Bella si cavalerul fara nume 2

Actorii isi interpreteaza foarte bine rolurile si, ca element interesant, toti sunt prezenti pe scena de fiecare data, chiar daca unele scene sunt jucate doar de doi dintre ei. In acele momente al treilea parca vegheaza si influenteaza actiunile celorlalti doi, chiar daca el NU este, se vorbeste si despre el.  Ca un cavaler fara nume.

Bella si cavalerul fara nume

Bella si Cavalerul fara nume se joaca la Teatrul Godot din Capitala. Mergeti sa-l vedeti, este bine jucat, bine regizat si deloc misogin. Nu as vrea sa va caracterizez inteligenta daca singurul lucru pe care l-ati inteles din acest articol este ca eu sunt misogin. Salutari TEATRALE tuturor!

One thought on “Bella si Cavalerul fara nume

  1. Pingback: Imbatranesc ... |

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !