Banner. Android. Blog nou.

Acest articol se doreste a fi mai scurt decat in mod normal. Eu doresc sa anunt 3 chestii. DECAT 3 cum ar zice unii. ori, cum ar zice Adi Despot, 3 IN …. MEA. Sa vedem care-s cele 3:

1. De ieri am banner. Puteti lua acest banner din dreapta si sa-l trantiti la voi pe site. Este varianta recomandata. Asta daca sunteti cu adevarat fani ai acestui blog.

2. Am si aplicatie Android pentru blogul meu. Asta daca veti dori sa ma aveti in fiecare moment la voi. IN buzunar. Nu stiu de ce v-ati dori asta, si daca totusi va doriti, aplicatia e in stanga. Faceti click si aveti acolo ori link pt dl direct de pe telefon, ori dl pe pc si apoi transferati in telefon. Ambele variante functioneaza. Multumesc Doru pentru link. Incerc sa fac o aplicatie si pentru Iphone, eventual, daca se poate, si pentru Symbian si Windows. Sa vedem daca reusesc.
Legat de aplicatia android, cica ar fi trebuit sa se afle si pe Android Market sau cum s-o numi acu’. Nu exista. Sper sa reusesc intr-un final s-o bag acolo. Se cheama PANA CAND ACTA NE VA DESPARTI. Daca o vedeti p-acolo sa dati de veste.

3. Pe 29 noiembrie se va lansa un nou site. Blog. Unul asa cum internetul n-a mai vazut si a mai cunoscut. De ce 29 noiembrie? Cum va fi noul blog? Mai aveti de asteptat. Eu zic insa ca pe 29 noiembrie, la ora 00, sa fiti online. NICI NU STITI CE PIERDETI!

Si acum, inca 3 anunturi blogosferice:

1. Nu stiu cat de bine sau de rau e, dar incep sa bag si eu blogul in diverse directoare de bloguri. Cate unul, cate 2 pe zi. Sa vedem ce efect are. Cica nu e bine sa-l bagi in 10 directoare deodata. Sau mai multe.

2. Toata lumea imi zice ca fac Page Rank 4 la urmatoarea actualizare. Oare asa de norocos sa fiu?

3. Joi merg intr-o vizita de lucru importanta. Nu zic nimic inainte, o sa revin cu detalii joi seara, cand ajung acasa.

Pana atunci, salutari BLOGOSFERICE tuturor! Si nu uitati de banner si de aplicatia Android.

Comments

comments

One thought on “Banner. Android. Blog nou.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !