De la altii: Un look modern si proaspat – balustradele de sticla si inox

De la altii: Un look modern si proaspat – balustradele de sticla si inox

 

Foarte adesea, sistemele, produsele si accesoriile  folosite in zona de constructii/amenajari difera in functie de utilizare – in sectorul privat si in sectorul public. In ceea ce priveste insa sistemele arhitecturale de balustrade inox si sticla, Q-railing reuseste sa aduca solutii extrem de performante, atractive estetic si accesibile, potrivite pentru ambele sectoare. Optim, usor de instalat si bineinteles sigur, sistemul de balustrade inox si sticla Easy Glass Slim se remarca prin design-ul uimitor, prin frumusetea de care da dovada prin fiecare piesa componenta. Gratie sistemului inovativ de prindere Safety wedge,  tot mai multi constructori sau proprietari se indreapta catre aceasta balustrada.

Disponibil atat pentru montare pe inaltime sau laterala, Easy Glass Slim Channel ofera o solutie accesibila financiar, completa,  ce include un sistem  practic de drenare a apei.

De asemenea, exista posibilitatea de a alege o placare suplimentara pentru suprafata exterioara a profilului de baza, astfel incat sa se obtina un look personalizat, individual, pentru fiecare proiect (cu un minim de efort).  Acest lucru inseamna ca puteti  schimba culoarea zonei de canal sau aplica un finisaj tip oglinda, care ar arata uimitor. Unii dintre clientii ce au montat aceste balustrade au ales chiar folosirea lemnului pentru a placa zona canalului si a crea iluzia ca sticla se ridica direct de la podea, fara fixari sau canale vizibile.

Desigur, unul din punctele forte ale acestor balustrade de sticla si inox este faptul ca nu necesita stalpi verticali pentru montare; in acelasi timp, ofera acelasi grad de securitate precum majoritatea sistemelor de balustrada de sticla. Design-ul continuu al acestei balustrade e sprijinit de un canal solid si ferm din aluminiu, ce poate fi fixat pe podea sau pe lateral, pentru montare fascia.  Sistemul poate securiza mai multe grosimi de sticla, ce sunt tinute la locul lor cu ajutorul unui sistem cu pene. Balustrada de inox, propriu zisa, poate fi montata in partea de sus a sticlei si sa completeze acest aspect elegant (imbunatatind de asemenea stabilitatea structurala a sistemului).

Sistemele de balustrade fara cadru par a fi la moda, deoarece stalpii verticali sunt oarecum neplacuti vizual, restrictionand vederea. Acesta este motivul pentru care sistemele de balustrade cu canal sunt atat de populare, astazi. Gasiti o variata gama de balustrade inox si sticla, la Railing Design.

De la altii: Un look modern si proaspat – balustradele de sticla si inox – articol venit pe celebra adresa de mail contact arond emilcalinescu punct eu. Daca vrei ca si articolul tau sa apara aici sau pe un alt blog de-al meu, nu ezita sa-mi scrii. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

One thought on “De la altii: Un look modern si proaspat – balustradele de sticla si inox

  1. Pingback: De la altii: Un look modern si proaspat – balustradele de sticla si inoxBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !