De la altii: Avantajele tigarii electronice

Avantajele tigarii electronice

 

Ador sa fumez. Am început din curiozitate si mi-a plăcut. Ma intelegi. Probabil si tu simți aceeași placere atunci când aprinzi țigarea, când tragi primul fum, cand introduci fumul de țigară in corp. E o senzație pe care doar un fumător o știe si o înțelege in profunzimea ei. Aceasta placere ma face sa nu renunț.

Ultimele analize nu au fost tocmai ce mi am dorit eu. Plămânii erau încărcați cu prea multe noxe. Documentandu-mă pe internet am aflat despre țigarea electronica. Un înlocuitor al țigarii clasice care este incomparabilul mult mai sănătoasă. Am comparat produsele de pe mai multe siteuri iar cele mai interesante le-am gasit pe www.vapori.ro. Nu puteam știi calitatea exacta a produsului dar făcând o medie intre preturi consider ca am ales produsul optim.

Acesta este linkul către pagina aleasa de mine. Dispun de o gama variata de produse dupa ideale ca si raport intre calitate si preț. Ba mai mult exista o diversitate de arome dintre care am putut alege. Si pe care le pot schimba oricând imi doresc. Pe langa aceste avantaje tigarea ofera si o mai simpla depzitare a acesteia in buzunar decât a întregului pachet, fiind una singura si de dimensiuni destul de reduse. Nu stiu daca v am convins dar eu stiu ca nu voi reveni la cea clasica din convingerile menționate mai sus.


Avantajele tigarii electronice – Articol primit pe adresa contact arond emilcalinescu.eu. Daca vrei sa apara si articolul tau aici, scrie pe aceasta adresa. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !