Avantajele aduse de gama de masini de spalat rufe Beko

Avantajele aduse de gama de masini de spalat rufe Beko

 

 

Este esentiala utilizarea unei masini de spalat cat mai eficienta, care sa ofere intotdeauna rufe curate si un consum in aceeasi masura de satisfacator. Diversitatea modelelor de pe piata face deseori alegerea utilizatorilor o adevarata provocare si o misiune destul de dificila. Fiecare are propriile nevoi, are anumite pretentii, dar si un buget in care trebuie sa se incadreze.

Din multitudinea de optiuni propuse de piata, remarcata prin calitate si durabilitate se face gama de masini de spalat rufe Beko. Este o noutate de dorit intrucat vine sub designuri moderne, dar si cu o calitate deloc neglijabila – are un consum redus de energie. Diversele modele ce o alcatuiesc vin la randul lor cu diverse functii si programe deosebite, care fac misiunea de spalare a hainelor o adevarata placere. Exista masini dedicate celor cu un stil de viata activ, ce includ programe sport, pentru curatarea in conditii optime a imbracamintei, dar si care au capacitatea de a ingriji corespunzator lenjeria celor mici.

Iata care sunt situatiile in care este de preferat sa ai o masina de spalat Beko, ce avantaje iti poate aduce un astfel de aparat electrocasnic.

Sistemul Aquafusion

 

Beko a patentat acest sistem din dorinta de a le oferi utilizatorilor o experienta noua, avantajoasa. Aquafusion este modalitatea prin care poti valorifica la maximum consumul de energie, de apa si de detergent atunci cand masina este in functiune.

Poate nu pui prea mare accent pe asta initial, insa anual reusesti sa economisesti 5,5 kg de detergent. Daca faci un calcul, este totusi o diferenta, mai ales ca te bucuri in acelasi timp de rufe curate.

 

Durable heater

 

Un alt avantaj pe care il prezinta gama de masini de spalat rufe Beko il reprezinta faptul ca vin dotate cu rezistenta nichelata. Este modalitatea de a asigura o protectie excelenta contra fenomenului de coroziune, reducand totodata si depunerile de calcar pe rezistenta, intr-un raport de 40% fata de modelele care nu dispun de aceasta dotare. Un alt plus pe care il aduce acest detaliu este ca reduce consumul extra de energie, crescand durata de viata a aparatului electrocasnic.

 

Optisense

 

Este vorba despre tehnologia care ofera un consum ideal de energie si apa, necesar la fiecare spalare. Asta se datoreaza actiunii celor 4 senzori speciali ce ii include – 3 sunt responsabili cu ingrijirea hainelor, iar celalalt ofera o durata de viata extinsa masinii.

Din dorinta de a le oferi clientilor experiente placute, producatorii Beko au avut in vedere fabricarea unor masini eficiente din toate punctele de vedere. Astfel, nici clasa energetica nu a fost lasata pe un ultim loc. Sunt oferite performante superioare prin clasa A+++, solutia pentru un consum de energie redus si eficienta prospera.

Plusul de incredere este insa reprezentat de garantia pe care distribuitorii acestei game o ofera cumparatorilor. Manualul de utilizare de care aparatul vine insotit, consultanta oferita de reprezentanti,  pretul accesibil la care este disponibil si alte astfel de amanunte fac de a asemenea diferenta cand vine vorba despre o astfel de achizitie. Daca ai ajuns la concluzia ca o masina din aceasta gama este solutia care iti va preintampina nevoile, atunci te invit pe demax.ro. Aici gasesti oferte la indemana, care se pliaza si bugetului tau.

Comments

comments

One thought on “Avantajele aduse de gama de masini de spalat rufe Beko

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !