Avanpremiera Testosteron

Aseara, la Teatrul Godot din centrul vechi al Capitalei, am vizionat avanpremiera Testosteron.

Ce este Testosteronul? Testosteronul este principalul hormon masculin, fiind produs de testicule. Producerea lui incepe in timpul vietii intra-uterine, producerea acestuia fiind esentiala la aparitia sexului la fat. La nasterea producerea lui este oprita si reincepe in perioada pubertatii (sursa: wikipedia).

Testosteron este un spectacol de teatru ce s-a jucat in alte cateva tari din Europa, Polonia (tara de origine), Bulgaria, Cehia, Ungaria si Turcia. Se joaca pentru prima oara in Romania la Teatrul Godot.

Testosteron este o comedie pur masculina, plina de discutii si glume masculine despre femei. Toate femeile sunt curve, mai putin mamele celor prezenti. Marian Ralea, „magicianul”, este tatal a II gemeni „atipici”: desi nascuti in aceeasi zi, ei au mame diferite. Unul dintre ei, Kornel, trebuia sa se casatoreasca cu o cunoscuta actrita. Nunta nu mai are loc, Alicia spunand ca nu-l iubeste chiar in fata ofiterului de stare civila. Discutia are loc intr-un restaurant. Ulterior se constata un lucru neasteptat: chelnerul nu era chiar strain de aceasta familie.

Glume (masculine, misogine si nu numai), batai (sugerate doar), rasturnari de situatie, putina muzica, ceva sange si multa voie buna. Un spectacol in adevaratul sens al cuvantului. Un Marian Ralea in forma de zile mari, un adevarat MAGICIAN al scenei 🙂

Alaturi de Marian Ralea, la avanpremiera filmului Sunt o baba comunista

Testosteron de Andrzej Saramonowicz, cu Marian Ralea, Tudor Parvu, Lucian Iftime, Vlad Logigan, George Remes, Tudor Aaron Istodor, Marin Grigore, in regia lui Zalan Zakarias, scenografia fiind semnata de Iza Tartan. Se joaca la Teatrul Godot din Centrul Vechi al Capitalei. Urmatoarele 2 reprezentatii vor avea loc maine, 22 februarie, la orele 15 si 22. Recomand cu caldura acest spectacol, ca de altfel si locatia, Teatrul Godot.

Testosteron este un spectacol masculin ce este gustat si savurat si de catre reprezentatele sexului frumos. Despre el a mai scris si Raluca. Aseara, Teatrul Godot a fost plin ochi, inclusiv locurile de la bar fiind ocupate. Un spectacol care se anunta a fi un mare succes. Mergeti sa vedeti Testosteron. Nu veti regreta 🙂 Salutari TEATRALE tuturor 🙂

Comments

comments

2 thoughts on “Avanpremiera Testosteron

  1. Pingback: Avanpremiera TestosteronBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !