Avanpremiera Doamna fara nimeni

Avanpremiera Doamna fara nimeni
Cu: Rodica Mandache, Marius Manole

Regia artistica: Diana Maria Mihailopol
Regia tehnica: Madalina Ciupitu
Light & sound design: Roxana Docan

Pe Marius Manole l-am vazut in multe spectacole. Cel mai mult m-a impresionat in Oscar si Tanti Roz. Multa lume mi-a spus ca nu ar fi acela cel mai bun rol al sau. Joaca in multe spectacole, e clar ca mai am de vazut multe. Insemnarile unui nebun, de exemplu.

Pe Rodica Mandache o stiam din filme. La teatru am vazut-o o singura data, tot alaturi de Marius Manole, in Marea Iubire a lui Sebastian. Desi din generatii diferite, ei pareau ca se inteleg si se completeaza perfect pe scena.

Acum urmeaza sa revina pe scena, cu nou spectacol. Regia este semnata de Diana Maria Mihailopol, nimeni alta decat fiica Rodicai Mandache. Ea a regizat si Marea Iubire a lui Sebastian. Alt spectacol de-al ei nu am mai vazut. Mi-a starnit deja interesul cu Marea Iubire a lui Sebastian, ma astept la ceva bun.

„E un recital pe care l-am facut pt ca imi place sa joc cu Marius Manole. Voiam, de fapt ,sa vad daca ne merge la fel de bine ca la Sebastian….Eu ma hranesc din talentul si tineretea lui. Avand 17 ani,gandeam ca daca nu as face teatru,as muri.La fel gandesc si acum. Nu s-a schimbat nimic.Nu m-am blazat.Dragostea si nerabdarea care ma apuca pe scena exista in continuare.
In acest recital veti regasi texte minunate semnate de :Marin Sorescu, Nina Berberova,Nichita Stanescu,Geo Bogza,Cristina Tacoi,A.P.Cehov,Zaharia Stancu si altii.
Cateva concluzii care se desprind din acest recital si pe care as vrea sa vi le impartasesc: nu exista mantuire in afara teatrului; rolurile nejucate te dor si te usuca; cel mai delicat instrument din lume e actorul-il poti distruge foarte usor,numai cu cateva cuvinte”
Rodica Mandache

Avanpremiera Doamna fara nimeni are loc marti seara, la ora 20, la Godot. Premiera aceluiasi spectacol va avea loc joi seara, la ora 22, in aceeasi locatie din Centrul Vechi. Revin cu opinii joi seara, dupa vizionarea spectacolui. Avand in vedere distributia si regia, am incredere ca va fi un spectacol bun. Sper sa mi se adevereasca pronosticul. Salutari TEATRALE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Avanpremiera Doamna fara nimeni

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !