Atunci cand iti doresti ceva …

Atunci cand iti doresti ceva …

 

Dau de aceasta stire, de pe Hotnews. Imi vin in minte tot felul de chestii. As vrea sa scriu o tona de lucruri, insa ma voi margini la cinci dintre ele. Sa le luam pe rand:

Poza luata din articolul de pe Hotnews

1. Chestia asta ar trebui predata la toate seminariile de dezvoltare personala. Asta inseamna sa iti doresti ceva. Atunci cand iti doresti ceva, nici macar moartea nu te poate impiedica. Serios, mi se pare FABULOASA stirea (in cazul in care este reala, desi cred si-mi doresc sa fie).

2. Lumea repudiaza betivii, ii considera, de la un punct incolo, periculosi. Nimeni nu incurajeaza alcoolismul, nimeni nu-i apreciaza. Cu toate astea, eu fac distinctia intre alcoolicul social, cel care bea cu si pentru prieteni, si alcoolicul singuratic. Iar aici, nu stiu cum sa va spun, dar vorbim de un om care bea alaturi de prieteni si pentru care prietenii inseamna totul.

3. Nu ni se zice continuarea. S-a intors in bar. Acolo mai erau prietenii? Aia petreceau in continuare, ca si cum nimic nu s-a intamplat? Medicii care l-au declarat mort sunt si ei vinovati, macar 5% (ca tot e la moda?)?

4. Nu ni se spune nimic despre CANTITATEA de alcool. Banuiesc ca i s-au facut niste analize.

5. Mi-ar placea ca astfel de stiri, chiar si din strainatate, sa aiba si un follow-up. Or fi romani din Polonia care or cunoaste situatia. Adica in afara de faptul ca e o stire preluata din DailyMail, altceva nu stim. Ei de unde au aflat? E inventie sau e realitate? Vrem dovezi… Si ma gandesc si la ziarul original, care a dat-o, dar si de la Hotnews. Da, majoritatea stirilor se scriu de pe scaun, dar parca de la un site profesionist am pretentii ceva mai mari.
Drept urmare, astfel de stiri, pe care noi le tinem minte, ar trebui predate la toate scolile de jurnalism.

Un alt caz celebru a fost in Rusia. Poza este luata de pe un site frantuzesc de stiri.

Revenind la punctul 1 si plecand de la premisa ca stirea este adevarata, mi se pare cea mai tare chestie legata de vointa. Atunci cand iti doresti ceva, nici macar MOARTEA nu te va impiedica. Sau te va impiedica, insa pentru scurt timp ­čÖé Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !