Astazi este ULTIMA zi in care va puteti inscrie la Food Bloggers 2016

Astazi este ULTIMA zi in care va puteti inscrie la Food Bloggers 2016

 

Food Bloggers este, pentru mine, conferinta pe care o dau cel mai des exemplu. De fiecare data cand merg la o conferinta la care, aparent, nu ar trebui sa merg, dau exemplu Food Bloggers. Aceasta conferinta este cel mai bun exemplu de cum poti invata ceva de la o nisa paralela, cu care aparent nu ai nicio treaba.

Nu, nu scriu despre mancare, desi cativa prieteni imi cer intens acest lucru. Nu scriu despre mancare pentru ca nu gatesc, desi stiu mai multe despre mancare decat multe persoane care se lauda cu calitatile lor culinare.

Nu mi-e teama sa intru in niciun restaurant, singurele pe care le-am evitat pana acum, sa vedem pana cand, sunt cele raw-vegan.

Anyway, ideea este ca de la aceasta conferinta si de la aceasta nisa poti invata o gramada de chestii. Iar conferinta Food Bloggers 2016, dragalasa de ea, are loc vinerea aceasta, toata ziua, la Hotel Marriot. Programul complet al conferintei il gasiti pe site-ul oficial. Mai mult decat atat nu am ce sa va zic, voi reveni cu un articol DUPA eveniment.

Pana atunci, insa, trebuie sa va zic gluma din fiecare an legata de FoodBloggers. Asadar, Food Bloggers este SINGURA conferinta unde bloggerii au voie sa spuna ca vin pentru mancare. De fapt nu doar ca au voie, ci chiar li se recomanda sa se laude cu asta. Iar eu, blogger cu greutate pe un blog cu de toate, nu pot lipsi.

Food Bloggers 2016

Asadar, vineri, 24 iunie, incepand cu ora 9, la Hotel Marriot, Food Bloggers 2016. Va mai puteti inscrie pana azi, 20 iunie, ora 23:59. Ulterior singurul lucru pe care-l veti putea face va fi sa urmariti de acasa evenimentul. Hashtagul oficial pe toate retelele sociale (facebook, twitter, instagram) va fi #FoodBloggers16. CINEMIL insoteste? ­čÖé Salutari GURMANDE tuturor si … pofta buna, dragi bloggeri!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !