Articolele cinefile ale saptamanii

Salutare din nou,

Cand am postat programul blogului imi propusesem ca uneori , daca nu saptamanal, sa fac o trecere in revista prin articolele cinefile. Nu ale mele, ci ale celor din blogroll (cinefili ori nu). Acum e prima oara, vreau sa vad ce succes are si apoi voi decide daca o voi continua. Am 9 bloguri cinefile in blogroll, dar multi altii scriu pe domeniu. Eu voi prezenta cele mai bune 5 articole. (fiind prima oara, nu voi recomanda neaparat doar articole scrise saptamana trecuta)

Sa vedem deci :

1. Incep cu Morosanu Teodor Marian si articolul sau despre … The Movie. Cica trailerul a fost pus la caterinca, dar apoi s-au decis chiar sa-l faca. Nu-mi dau seama daca va fi un film foarte bun sau foarte prost, dar cert este ca-mi doresc sa-l vad.

2. Film arta gazduieste un guest bun d-al Luciannei despre Narnia. Recomand.

3. De la Adriana Zavoi tot un guest recomand: al Angelei. Va las pe voi sa descoperiti despre ce e vorba.

4. Laura Meleaca publica un interviu cu Adina Chitu, o alta bloggerita cinefila. Merita citit.

5. Piratul Cinefil scrie despre American Reunion. O fi asa grav ca mie mi-a placut si l-am si vazut la cinema? 🙂

Cam atat 🙂

Ce ziceti, sa continui si saptamanile urmatoare? In fiecare miercuri sa am un astfel de articol ? (asta insemnand ca vinerea voi exclude blogurile cinefile din recomandari)

Salutari CINEFILE tuturor 🙂

8 thoughts on “Articolele cinefile ale saptamanii

  1. Eu zic sa continui si saptamanile viitoare. Este o idee buna. Imi place foarte mult cum a descris adriana zavoi filmul the painted veil.

    1. Andrei iti multumesc foarte pentru apreciere. Textuletul este un guest-post scris de Angela, pe care o gasesti pe anzhelamovies.wordpress.com. Lectura si vizionare placuta!

  2. Pai am aceasta rubrica vinerea. Nu recomand tot ce s-a scris, ci doar cele mai bune articole. Vinerea recomand articole 🙂

  3. si eu sunt pentru! mereu mi-au placut articolele care inglobeaza cele mai bune postari ale mai multor bloguri. sa continui 🙂

  4. Îmi place mult ideea ta. Continuă, o să avem, în felul ăsta şi părerea ta şi articolele lor. Foarte bune şi recomandările de astăzi 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !