Articol despre nimic

Cum va suna ideea de a scrie un articol despre nimic? Un articol in care sa nu vorbesc despre ceva anume. Un articol fara sens, fara logica, fara adresant. Fara nimic. Un articol despre nimic. Un articol de nimic.

Un articol asemanator am vazut la Andrew .El l-a numit articol test. Test pentru ca pe un site de articole platite se facea un test. Si a crezut ca e pe bune. Eu ii zic articol despre nimic. Ca despre asta e.

Ca nu are logica e clar. Oricum, nu logica este principala calitate a acestui blog. Si nici inteligenta. Si nici noutatea. Chiar: care e principala calitate a acestui blog?

Of, nu despre blog trebuie sa fie acest articol Un articol despre nimic trebuie sa fie despre nimic. Dar sa fie lung. De ce sa fie lung? Pentru ca asa zice google: vorba lunga mult aduce. Adica sa scrii mult, sa scrii prost, sa scrii cate un articol despre nimic la fiecare ora, sa-l optimizezi ca lumea, si esti cel mai tare.

Ah, trebuie sa vorbesc despre altceva acum. Nu d-alta, dar daca va avea logica , una cat de mica, va trebui sa-i schimb titlul. Despre ce sa va mai zic? Despre vremea de afara. A, nu: urasc discutiile despre vreme. E vremea sa evitam discutiile despre vreme.

Si totusi, trebuie sa mai scriu ceva. Google vrea minim 300 de cuvinte. Cam cati spartanii adica.

Iar acelasi Andrew ma bate la cap pe mess. Imi citeste articolul meu politic anterior si-l corecteaza gramatical. Da, scriu ca un analfabet. Credeam ca stiti asta.

Altfel, toate bune si frumoase. Nimicul meu creste. Un articol despre nimic atat de lung. Ma intreb daca cineva ii va gasi vreodata acestui articol vreo logica. Nu ziceti din start nu: am aflat ca eu chiar am logica. Cica as fi un om logic si rational. Asa mi s-a zis. Despre asta alta data.

Si gata. Un articol despre nimic trebuie sa aiba un final … de nimic!

Asa ca … SALUTARI DE NIMIC (sau … NIMICITOARE) tuturor!

ps: Pe bune: ati inteles ceva?

Comments

comments

5 thoughts on “Articol despre nimic

  1. Şi eu urăsc discuţiile despre vreme! :)) Când două persoane ajung să vorbească despre cât de frig/cald e afară, e clar că nu prea mai au altceva ce discuta…Vremea e subiectul la care apelezi când rămâi în pană de alte subiecte! :))

  2. Articolul meu era despre nimic, nu despre vreme. Damn, un articol despre nimic este comentat… trist 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !