Aparatura speciala

Telefonie: toata lumea vorbeste despre lupta dintre iphone si samsung. Mai vine LG cu un model smecher, mai vine HTC, mai palpaie si SONY. Marul 5 sau S4? Sau cine stie ce HTC? Nu mai vorbesc de modele ce inca n-au ajuns la noi: panasonic, sharp, toshiba ori cine stie ce modele chinezesti (Despre care, paradoxal, nu am o parere atat de proasta).

La laptopuri Samsung e nou pe piata. Acolo sunt alti competitori: apple cu ale lor macuri se lupta cu asus, acer, hp, dell. Sony sunt si ei acolo, cu preturi foarte mari insa. Mai e lenovo p-acolo, mai sunt si diverse modele chinezesti, romanesti ori facute cine stie unde. Concurenta mare.

La imprimante sunt mai putini competitori: canon, hp, lexmark, xerox. De ceva timp multifunctionalele au devenit accesibile, asa ca o imprimanta cu scanner nu mai e demult un lux.

Ce ati zice insa sa fiti cu totul si cu totul speciali? Ok, o sa va coste enorm, dar macar sunteti speciali. Iar daca mai si aveti nevoie de aceste produse avantajul este dublu.

De curand mi-a fost recomandat site-ul IdMag.ro .Cica sunt produse rare, pe care nu le gasim in alte magazine. Si de care putina lume a auzit.

Ca si producatori, intalnim si producatori cunoscuti (Gen Motorola, cu o asa numita „tableta industriala”), insa si producatori necunoscuti publicului larg.

Nu-mi dau seama de utilitatea unor produse de pe site (tableta industriala ce are in plus fata de una normala), insa la altele utilitatea e certa. O imprimanta mobila s-ar putea dovedi utila in unele situatii. Ma rog, pretul e pe masura, deci nu-s accesibile chiar oricarui buzunar.

Totusi, va recomand macar sa aruncati un ochi. Cand faceti rost de bani poate veti dori sa va dati mari cu asa ceva. S4 e prea mainstream deja ­čÖé

Salutari SPECIALE tuturor ­čÖé

Comments

comments

One thought on “Aparatura speciala

  1. S4 este un telefon de top facut de cei de la Samsung si mi se pare destul de scump, eu personal prefer HTC-ul si am inceput sa am o parere destul de buna despre produsele chinezesti.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !