Apa minerala sau de la robinet? Apa din fantana.

Salutare din nou,

De mult timp m-a intrigat o chestie: de ce lumea tot cumpara apa ? Vad la supermarketuri lumea carand baxuri intregi de apa. Plata. Legat de apa plata, am o reticenta. Maxima.

In general atat eu cat si familia mea cumparam apa minerala carbogazoasa. Ma rog, preferata e Borsec. Dar ca si idee: de ce am cumpara apa plata, cand apa avem si la robinet? Cica ar fi mai sanatoasa. Ma rog, asa se spune (apropo, fara sa fac campanie in vreun fel: presedintele Basescu, atunci cand s-a mai dus prin hypermarketuri, lua baxuri de apa; tot timpul m-am intrebat de ce).

Pana acum majoritatea celor intrebati imi spuneau acelasi lucru: apa plata e mai buna(la gust) si e mai sanatoasa. Nimeni, dar absolut NIMENI, nu mi-a spus ca i-ar place mai mult apa de la robinet. Asta pana aseara, cand un var de-al meu mi-a marturisit asta. Cica lui nu-i place apa plata ori minerala. El cumpara suc, apa are la robinet si-i place mai mult.

Eu nu sunt atat de „radical”. Eu spun doar ca nu prea cumpar apa plata (foarte rar) si ca in general cumpar minerala (D-aia cu bulbuci). Da, desi AMBELE sunt minerale, eu zic „minerala” la cea carbogazoasa.

Apa plata e insa utila cand esti „in deplasare”. De fiecare data cand schimbi apa sunt sanse sa te deranjezi la stomac. Asa ca in deplasare e bine sa bei apa plata cand nu esti acasa . La mare de exemplu apa de la robinet e naspa. Adica MIE nu-mi place. Apa din Slatina insa imi place enorm. Cea de la robinet.

Acum o problema speciala e data de apa din fantana. Aici lucrurile stau altfel: cu orice risc o beau! Imi place enorm, are gust de proaspat. O iei direct rece si o bei. Unora le e teama, p-aia o considera … periculoasa.

Apropo, apa plata, imbuteliata, nu este proaspata. Iar faptul c-o baga in PET-uri o face dupa unii nesanatoasa. Chiar, de ce nu se mai vinde apa la sticle de sticla?

Salutari LICHIDE tuturor!

ps: Beau apa acasa si bere la terase&stuff. Sa nu credeti ca exclud apa din alimentatia mea ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !