Anunturi gratuite … anunturi pe bani

Probabil sunteti la curent cu moda vandutului si cumparatului de pe internet. Ai de vandut un telefon, o camera sau o tableta? Nimic mai simplu: te duci pe un site, forum sau ce-o mai fi si anunti asta. Toata lumea stie asta. Intrebarea care se pune e alta: site-ul este de anunturi gratuite sau sunt anunturi pe bani? Si, cel mai important: este bine asa cum e?

Intrebarea ar trebui extinsa si altfel: cine ar trebui sa plateasca pentru un anunt? Sa plateasca cel care da anuntul de vanzare, sa plateasca cel care cumpara sau sa plateasca ambii? Sa va zic in continuare opinia mea …

Ca eu sunt fan al chestiilor gratuite e deja stiut. Deci da, eu as opta pentru site-urile de anunturi gratuite. Si sa va zic si de ce:

1. Indiferent cine plateste, costul se va vedea in pret. Din punctul meu de vedere intr-un final tot cumparatorul va plati pretul, indiferent cine-l plateste oficial. Cum eu sunt in cele mai multe cazuri cumparator, e clar de ce am aceasta opinie.

2. Internetul este ceva gratuit si imi doresc sa ramana asa pentru mult timp. Eu nu platesc pentru continutul unui site (Blog sau ce-o fi) si nu doresc sa platesc nici pentru a vedea ce se vinde ori ce se cumpara.

3. Gratuitea scade pretul si in alt sens: daca ar trebui sa platesc sa intru pe un site de genul ar insemna ca acolo intru doar cand vreau sa cumpar. NU ar mai exista ideea de „prospectarea pietei”. Adica eu n-as putea intra sa vad cam cat mai costa un telefon pentru ca acest lucru ar costa, indiferent cat. E vorba de principiu.

4. Ganditi-va ca nu este un singur site de profil, ci-s zeci. Cum le alegi? Daca vanzatorul va trebui sa le aleaga inseamna ca eu va trebui sa le frecventez pe toate. Deci nu, nu e bine.

Sunt deci fan al site-urilor de anunturi gratuite. Site-urile de anunturi pe bani, indiferent cine plateste oficial costul, ar trebui evitate. Ca si principiu zic. Restul sunt discutii inutile.

Salutari GRATUITE tuturor 🙂

One thought on “Anunturi gratuite … anunturi pe bani

  1. Pe internet orice ai poti sa vinzi si clienti sunt, problema e ca multi posteaza doar pe un site si asa sansele de a vinde ceva sunt foarte slabe. Vrei sa vinzi? Adauga anuntul pe zeci de siteuri de anunturi si vezi cum primesti email dupa email si telefon dupa telefon.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !